Natasa. Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 o bolu, o gnevu, o nerazumevanju, o vlastitim greskama, o samoci, o suzama... O tome kako ne mogu da nadjem temu za molitvenu podrsku a potrebna mi je... O tome kako ocajnicki zelim da me Bog umudri kako najbolje moguce da se ponasam prema sebi i drugima, zbog ove moje bebe u stomaku.. O tome kako placem vec dugo, a bebi to ne prija... O tome kako bi mi prijalo da mogu nekoga da zagrlim... O tome kako trazim paznju na forumu samo zato sto nemam trenutno kome da se obratim... O tome kako mi je zao sto se danas nisam pricestila, zato sto sam mislila sta ce drugi ljudi pomisliti sto se stalno pricescuje trudnica koja nije udata i ne zivi sa momkom,muzem kakogod... O tome kako je moj zivot bio tezak zato sto nisam imala majku a imala sam hiljadu macehi.... O tome kako je majcinska ljubav najveca sila, a ja ne mogu najobicnije emocije da iskontrolisem zbog bebe... Nemoj Zlato, imaces vrlo uskoro bebu koja ce te veseliti . Sta bih ja dala da imam bebu . Pricescuj se, koga briga sta ljudi misle, i popricaj sa svestenikom, bice ti lakse . zlata је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 o bolu, o gnevu, o nerazumevanju, o vlastitim greskama, o samoci, o suzama... O tome kako ne mogu da nadjem temu za molitvenu podrsku a potrebna mi je... O tome kako ocajnicki zelim da me Bog umudri kako najbolje moguce da se ponasam prema sebi i drugima, zbog ove moje bebe u stomaku.. O tome kako placem vec dugo, a bebi to ne prija... O tome kako bi mi prijalo da mogu nekoga da zagrlim... O tome kako trazim paznju na forumu samo zato sto nemam trenutno kome da se obratim... O tome kako mi je zao sto se danas nisam pricestila, zato sto sam mislila sta ce drugi ljudi pomisliti sto se stalno pricescuje trudnica koja nije udata i ne zivi sa momkom,muzem kakogod... O tome kako je moj zivot bio tezak zato sto nisam imala majku a imala sam hiljadu macehi.... O tome kako je majcinska ljubav najveca sila, a ja ne mogu najobicnije emocije da iskontrolisem zbog bebe... Ne mogu da se pomolim za tebe... ali ti najiskrenije zelim sve najbolje... da ne budes tuzna i da ne places (ne zbog bebe, vec zbog sebe).. da nadjes nacin da prevazidjes svoj bol i gnev... da zagrlis nekog i ne budes sama... And... always look on the bright side of life... Mилена КШ, zlata, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Nemoj Zlato, imaces vrlo uskoro bebu koja ce te veseliti . Sta bih ja dala da imam bebu . Pricescuj se, koga briga sta ljudi misle, i popricaj sa svestenikom, bice ti lakse . Све је како каже Катарина, немој да те секира шта људи мисле, ако су прави хришћани онда се радују што једна бебица долази на свет и што се већ сад причешћује са мамом. Немој да се бринеш што се тако осећаш, то ће проћи ,хормони сада дивљају у телу не зове се за џабе друго стање. Имаш од мене један виртуелни bighugbighug и молитву. zlata је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Tacno, hormoni sad rade svoje, sto kaze Vlada-ipak je to drugo stanje 0442_feel A za koji mesec 1500_baby 1502_baby 1510_baby 1502_baby slavabogu 0442_feel 0442_feel 0442_feel http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 o bolu, o gnevu, o nerazumevanju, o vlastitim greskama, o samoci, o suzama... O tome kako ne mogu da nadjem temu za molitvenu podrsku a potrebna mi je... O tome kako ocajnicki zelim da me Bog umudri kako najbolje moguce da se ponasam prema sebi i drugima, zbog ove moje bebe u stomaku.. O tome kako placem vec dugo, a bebi to ne prija... O tome kako bi mi prijalo da mogu nekoga da zagrlim... O tome kako trazim paznju na forumu samo zato sto nemam trenutno kome da se obratim... O tome kako mi je zao sto se danas nisam pricestila, zato sto sam mislila sta ce drugi ljudi pomisliti sto se stalno pricescuje trudnica koja nije udata i ne zivi sa momkom,muzem kakogod... O tome kako je moj zivot bio tezak zato sto nisam imala majku a imala sam hiljadu macehi.... O tome kako je majcinska ljubav najveca sila, a ja ne mogu najobicnije emocije da iskontrolisem zbog bebe... Zlato,ako te boli-plači.Ako nemaš razumevanja -plači Ako se osećaš usamljenom - plači,iako nisi sama imaš sve nas na ŽRU iako smo virtuelni,živi smo ljudi koji te razumeju. Verujem da ćete Bog umudriti prvenstveno tebe radi a onda i zbog tog malog života ispod tvog srca. Temu za molitvenu podršku ću ti naći,ali pomolićemo se svi za tebe ovde da ti bude bolje i da se smiriš. Ako plačeš dugo,onda ti je to potrebno,suze su nekad lek i olakšanje,zato ih imamo.Neće bebi naškoditi. Pričešćuj se ako imaš blagoslov,zbog tebe i zbog bebe,tebi i bebi je pričešće neophodno,suštinska potreba,imaš odgovornost prema svom detetu i s ate strane.Onaj koji pomisli da se često pričešćuješ jer si trudna i neudata,totalno je ne bitan,mada ja verujem da su to samo tvoje pomisli izazvane tvojim pomalo stresnim stanjem. Jeste majčinska ljubav najjača i najnesebičnija zato tog svog malog anšelka prigrli u svom stomaku,obriši suze i pevaj mu,jer taj anđelak želi da čuje tvoj veseo glas i tvoju ljubav,da oseti da ga želiš,da ga voliš,i da jedva čekaš da ga vidiš. Ovo tvoja tuga će proći , suze će proći ali tvoja beba će uvek biti tu za tebe da te voli,grli svojim ručicama,da ti se osmehuje,da te raduje.Zato pokušaj da odagnaš bol i tugu a s druge strane pokušaj da se raduješ novom životu,koji će mnogo budućih godina zavisti od tebe i koji će biti nagrada i blagoslov za sav bol,suze,usamljenist,tugu i nerazumevanje. bighugbighug poljupcic zlata and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Hvala ti Anastasija do neba.... Iskrene i bogougodne reci okrepljuju dusu... Hvala Bogu sto mi te je poslao i hvala svim ljudima koji su od srca pozeleli da se osecam bolje...zaista su u tome uspeli :group111: Bog vas sve blagoslovio isus-sinai i Bogomajka cuvala .Bogorodica. ... Mnogo to znaci u teskim trenucima... Kada mozes da izbacis tezinu iz sebe -Владимир- and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 o bolu, o gnevu, o nerazumevanju, o vlastitim greskama, o samoci, o suzama... O tome kako ne mogu da nadjem temu za molitvenu podrsku a potrebna mi je... O tome kako ocajnicki zelim da me Bog umudri kako najbolje moguce da se ponasam prema sebi i drugima, zbog ove moje bebe u stomaku.. O tome kako placem vec dugo, a bebi to ne prija... O tome kako bi mi prijalo da mogu nekoga da zagrlim... O tome kako trazim paznju na forumu samo zato sto nemam trenutno kome da se obratim... O tome kako mi je zao sto se danas nisam pricestila, zato sto sam mislila sta ce drugi ljudi pomisliti sto se stalno pricescuje trudnica koja nije udata i ne zivi sa momkom,muzem kakogod... O tome kako je moj zivot bio tezak zato sto nisam imala majku a imala sam hiljadu macehi.... O tome kako je majcinska ljubav najveca sila, a ja ne mogu najobicnije emocije da iskontrolisem zbog bebe... Blagoslov koji ti je ispod srca vredi vise od svih tuga koje si nabrojala. Strpi se jos koji mesec i shvatices . Trudnoca je zaista drugo stanje, i fizicko i psihicko, ali i period posle porodjaja moze da bude mucan i tezak i depresivan, moras se stedeti. Porazgovaraj sa svojim svestenikom iz parohije, sigurno ce ti biti lakse i resices nedoumice oko pricesca i sl. Pozdrav, tebi i bebcu i neka vas .Bogorodica. cuva. zlata and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 О томе како је нашој Злати лакше сада. 1317_womens love1 srcee animal037 bighugbighug .1399. Анастасија, zlata and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Kako cu da uzivam na sankanju veceras heaven мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 o bolu, o gnevu, o nerazumevanju, o vlastitim greskama, o samoci, o suzama... O tome kako ne mogu da nadjem temu za molitvenu podrsku a potrebna mi je... O tome kako ocajnicki zelim da me Bog umudri kako najbolje moguce da se ponasam prema sebi i drugima, zbog ove moje bebe u stomaku.. O tome kako placem vec dugo, a bebi to ne prija... O tome kako bi mi prijalo da mogu nekoga da zagrlim... O tome kako trazim paznju na forumu samo zato sto nemam trenutno kome da se obratim... O tome kako mi je zao sto se danas nisam pricestila, zato sto sam mislila sta ce drugi ljudi pomisliti sto se stalno pricescuje trudnica koja nije udata i ne zivi sa momkom,muzem kakogod... O tome kako je moj zivot bio tezak zato sto nisam imala majku a imala sam hiljadu macehi.... O tome kako je majcinska ljubav najveca sila, a ja ne mogu najobicnije emocije da iskontrolisem zbog bebe... Ако ти нијеси имала мајку, имаће је твоје дијете. Њему дај све оно што је теби недостајало. То је биће коме ћеш дио свог живота посветити. Вратиће ти се вишеструко, убијеђен сам. Проћи ће те криза. А онда се ухвати у коштац са животним проблемима. Држи ти њих, а не они тебе под контролом. ...А ја размишљам хоћу ли добити посао у струци или ћу морати тражити неђе друго мирођија, Natasa. and zlata је реаговао/ла на ово 3 Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 О томе како је Злата јака жена и да ће бити дивна мајка bighugbighug Такође размишљам о томе како сам два дана чистила снег и како сам се психички баш добро испразнила bliss jeeee мирођија, zlata and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 trapava sedmica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 О томе како не могу да саберем мисли у свој ум него стално размишљам о неким "великим" питањима која ми само троше енергију. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 о другарима, о путу, о послу ... остало су ситнице. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Како често лупим неку глупост због нестрпљења...И како треба бити трезвен да би увидели које нам то животне двери отвара Господ. Natasa. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука