Лидија Миленковић Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Нема. Ко ће да запосли жену од 46 год., још у мом граду где ни млади не могу да доћу до посла. Али радим са децом и волим свој посао, без обзира на ретке тренутке када ми дође да Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 24, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2012 http://www.o2sustainability.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 24, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2012 Нема. Ко ће да запосли жену од 46 год., још у мом граду где ни млади не могу да доћу до посла. Али радим са децом и волим свој посао, без обзира на ретке тренутке када ми дође да Разумем те сејо, и са мном је слична ствар. И сама знаш. Муж и ја радимо већ 20-ак година са седам одмора од по седам дана. Недеља и празник у цркви су за нас ''празник''. Не знају људи колико су срећни поједини, и колико их Бог воли. Размишљам о томе, и ипак могу рећи да сам срећна и тако. Имам оне који ме воле и које волим. Имам и пар правих пријатеља. И захвална сам оцу Ивану што постоји овај сајт, где сам срела и тебе... zru Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 24, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2012 Разумем те сејо, и са мном је слична ствар. И сама знаш. Муж и ја радимо већ 20-ак година са седам одмора од по седам дана. Недеља и празник у цркви су за нас ''празник''. Не знају људи колико су срећни поједини, и колико их Бог воли. Размишљам о томе, и ипак могу рећи да сам срећна и тако. Имам оне који ме воле и које волим. Имам и пар правих пријатеља. И захвална сам оцу Ивану што постоји овај сајт, где сам срела и тебе... zru и ти спадаш у те које Господ воли...то се види из другог дела твог поста...а иначе, Господ воли све .... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 24, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2012 Kako mogu da se osecam ovako dobro s obzirom da je oko mene haos. 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 Да ли да узмем брезову метлу, или широку лопату да чистим снег... bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 Да ли да узмем брезову метлу, или широку лопату да чистим снег... bliss jeeee Nista! Neka ga malo. bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 о лептирићима t4431 JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 25, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1327486695' post='567555] о лептирићима t4431 Je l ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Legendiceeeeeeee Pampas...neperuci pampers za bebe...ne kuva se i ne pere se... Da li je moguce??? мирођија and Таша је реаговао/ла на ово 2 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 O ukocenosti i bolu u ledjima . Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 Legendiceeeeeeee Pampas...neperuci pampers za bebe...ne kuva se i ne pere se... Da li je moguce??? Najbolja serija svih vremena !!!! Za mene, naravno ! zlata је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 И за мене. Далеко најбоља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 како ћу дете да успављујем читаву ноћ Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 ....о томе како да излечим несаницу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука