Мика Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 па гле...ако још коју сличицу ставиш почећу да једем чоколаду па да спрашим у болницу вечерас..немој више.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Размишљам да ли је Таша мислила само на девојке, или и на нас средовечне госпође 0409_feel Lidija sve smo devojke dok ne odlucimo da bude drugacije zato izvoli ! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Хвала Ташо, ево и мој скромни прилог 0403_feel Таша, мирођија, Pantera and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 ово је....ај здраво памети Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Хвала Ташо, ево и мој скромни прилог 0403_feel 0110_hahaha klapklap navijanje Divna si ! Reci mi gde ces ga parkirati ? Ja cu poneti nesto za pice moze ?!? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 ово је....ај здраво памети .mislise. Памеееет.......памеееет......?????? .mislise.??????? Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 A s nama momcima neces da podelis Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 A s nama momcima neces da podelis Nema slatkisa dok ne naucis nemacki ! DYNABLASTER and Таша је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 A s nama momcima neces da podelis Sorry Petre pizama zur veceras, pozvane samo cure, vi muski uvek nesto pokvarite .... npr. neko bi trazio pivo Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 0110_hahaha klapklap navijanje Divna si ! Reci mi gde ces ga parkirati ? Ja cu poneti nesto za pice Швепс ми савршено одговара. Преферирам битер лемон. Паркираћемо код ове викендице - само скренеш лево код Албукеркија.. Таша је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Швепс ми савршено одговара. Преферирам битер лемон. Паркираћемо код ове викендице - само скренеш лево код Албукеркија.. Stizem izlet trtrtrtr takeoff stavi i kafu ! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Nema slatkisa dok ne naucis nemacki ! have mercy on me Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Sorry Petre pizama zur veceras, pozvane samo cure, vi muski uvek nesto pokvarite .... npr. neko bi trazio pivo a vi kao ne pijete :rolleyes: Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 have mercy on me Pa dobro, je l bar znas biologiju ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Pa dobro, je l bar znas biologiju ? imam 5 ccvige Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука