Данијел Драгичевић Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Šta ja znam.... NeŠto razmiŠljam kako me strah od nekih trivijalnih stvari (a kao vezano je za ljubav), pa onda ispadam sam sebi glup. BaŠ smijeŠno. :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 navijanje мирођија је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Опака ствар: + "Мој живот је мрак Више нисам ни јак Твој повратак биће ми сунца зрак..." 0110_hahaha мирођија је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Kako bi mi jos koji sat sna dobrodosao spavanje1 Pantera је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Опака ствар: Oooooo DA!! prst ka gore + velika duksina (XXXL ako moze ikako), obavezna jakna "vijetnamka", palis svog blago spustenog stojadina, startujes kasetu Sunshine - Sh.G.T.M. (jel se tako zvao album, i ne sjecam se vise) i kao kreces u obilazak grada. ----------------------------------------------------------- eeeee a sada se sve tako promijenilo..... kako prodje tako brzo.... smrc! Podsjetimo se jos jednom na SUNSHINE i njihovu, po meni, najbolju stvar: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Zaaaaaasto danas moram da izadjem iz kuce? snoozer_11 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 како је глупо што усред јануара пада киша...боље да пада снег иако га не волим...ово је депресивније... Anette је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 ...kako je lepo kada sediš u kancelariji koja nije zadimljena, piješ toplu kaficu i razgovaraš sa prijateljima мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 како је глупо што усред јануара пада киша...боље да пада снег иако га не волим...ово је депресивније... Zato razmisljam zasto moram da izlazim iz kuce. Napolju je bljak.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Ускоро ћу у посету драгој пријатељици, размишљам о сусрету ... и јако се радујем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Ускоро ћу у посету драгој пријатељици, размишљам о сусрету ... и јако се радујем... Pozdravi je i prenesi joj ono... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 о слатком укусу пољупца ... Anette је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1327091788' post='564993] о слатком укусу пољупца ... ??? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1327091788' post='564993] о слатком укусу пољупца ... ау Медо, која промена у односу на твоје претходне постове...I can`t believe... :rolleyes: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука