Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1327092858' post='565027]

зашто?

зато што се то веома разликује од свих твојих постова које сам до сада прочитала...има толико лепих емоција...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1327092982' post='565033]

доста аман 0102_laugh :drugarstvo:

па Медо, ако се сад не уобразиш, нећеш никад... :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ma kakvi...on stalno dobija hvalospeve :D :D :D

зато си га ти изабрала за свог друга...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Nasli smo se cudnim spletom okolnosti i smatram se jako srecnom zbog toga :).

klapklap

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

зато што се то веома разликује од свих твојих постова које сам до сада прочитала...има толико лепих емоција...

вазда је то у мени, само ретко пишем о томе ...

мада ми је драго да је моја личност у твом уму добила на ширини - можда се будемо убудуће боље разумели :)

Подели на овим сајтовима

razmizljam o tome kako da prepisem sutra na nemackom :)

To vreme sto trosis na razmisljanje o prepisivanju, bolje iskoristi za ucenje tog nemackog young boy greengrin greengrin greengrin 301 301 301 301 301 301 301

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...