Grizzly Adams Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Што рече један мој другар једном давно - "ако мислиш исто што и ја, много си безобразан"... :lol: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 :huh: .mislise. Нешто ми је ту сумњивооооо...... Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Ма били смо момци, мангупи... Сад смо се као уозбиљили. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Ма били смо момци, мангупи... Сад смо се као уозбиљили. 1340_womensЕееееее, ова данАшња омладина....... 1340_womens П.С. Људи, шалим се све време. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Ма лако је теби, како ја да објасним сад Ивану и Жељку да сам се шалио... Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Ма лако је теби, како ја да објасним сад Ивану и Жељку да сам се шалио... Farbanje kose u plavo je ostavilo posledice izgleda, tek sada kapiram sta si rekao smej.gif smej.gif smej.gif Lidija izvini za ono "Nisi razumela" ja sam ta koja ne "konta". Sad me je crvenilo . :lol: :lol: :lol: Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Ма лако је теби, како ја да објасним сад Ивану и Жељку да сам се шалио... 0409_feel После дужег размишљања, закључих да ти једино преостаје да "однесеш тетки лек" :bla: Таша је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Farbanje kose u plavo je ostavilo posledice izgleda, tek sada kapiram sta si rekao smej.gif smej.gif smej.gif Ти види шта ћеш, ја имам све црно на бело: Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Ти види шта ћеш, ја имам све црно на бело: Ништа Ташо, и ти "скокни до тетке ". :10500: Таша је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Nema mi druge, idem ja .... sinoc je bilo kasno a sada je suvise rano, opet cu nesto NE razumeti :lol: :lol: :lol: Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Posalji mi link pa cu postaviti neku fotografiju kada budem imala vremena Evo teme, vec si postovala tamo... https://www.pouke.org/forum/topic/3611-%D0%BE%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%83%D1%82%D0%B0%D0%BA-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%80/page__st__72 Znaci, onu sa snegom koji pada u sumi obavezno stavi u velikoj rezoluciji... 4chsmu1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 razmisljam sto li ne odoh kuci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 neću da vam kažem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Како је сада усамљени, а Богу велики угодник јеромонах Роман? Који живи сам у скиту Ветрово. Да ли се моли у овом трену под леденим небом пустог краја у коме живи? anajrim, Anette and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука