Malina Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Razmišljam o tome kako ću izdržati sama na poslu sledeće nedelje. Izdržaćeš,samo ne brini previše 0102_laugh Hvala na podršci. 0102_laugh Ma, ima sva da se smotam, kad znam da sam sama 0102_laugh. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Razmišljam o tome kako ću izdržati sama na poslu sledeće nedelje. Izdržaćeš,samo ne brini previše 0102_laugh Hvala na podršci. 0102_laugh Ma, ima sva da se smotam, kad znam da sam sama . Nisi sama,mi smo uz tebe,samo pomisli koliko te ovde volimo i biće sve ok. 0102_laugh 1405_love Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Razmišljam o tome kako ću izdržati sama na poslu sledeće nedelje. Izdržaćeš,samo ne brini previše 0102_laugh Hvala na podršci. 1405_love Ma, ima sva da se smotam, kad znam da sam sama . Nisi sama,mi smo uz tebe,samo pomisli koliko te ovde volimo i biće sve ok. 0102_laugh I ja vas volim 0102_laugh poljubac. Baš mi znači vaša podrška. Znaš kako to kod mene ide, uplašim se u startu, onda skontam da moram to da uradim, jer nema nikog da mi pomogne, pa se lepo skoncentrišem i uradim. Ali ta početna panika mi je strašna, znam da mogu i da će sve biti u redu, radila sam i teže stvari, ali džabe, uvek se uplašim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Razumem te Malinče samo ne brini previše,videćeš sve će biti dobro.A mi smo tu 0102_laugh 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Ovoliko podrske i mene ohrabrilo 0102_laugh 0102_laugh. Pozitivna energija, bice sve ok 0102_laugh http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Ovoliko podrske i mene ohrabrilo 0102_laugh 0102_laugh. Pozitivna energija, bice sve ok 0102_laugh Zato volim 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 O smirenju.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 29, 2011 Пријави Подели Написано Јул 29, 2011 4chsmu1, sivo... prstgore http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Све нешто мислим, кад ће да падне овај снег, ... snoozer_11 Таша, ines and Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 razmisljam upravo kolko su ljudi nesta(bi)lni, ko i ovo vreme... Хелена Вујовић, Даница Благојевић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 O tome zasto vredni patuljci zive samo u bajkama, par komada bi mi dobro doslo veceras, pa pociste, opeglaju, rasire ves ... eh :unsure: Даница Благојевић, zlata and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Kako je ljubav lepaaaaaaaaaaa ВИЛМА, katja, Maja.Dj and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 већ данима о томе зашто је зло наводно неодољиво . . . Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 О томе како је Таша лепа. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 о мојој жени Sinergija, Драшко, Boba and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука