obi-wan Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Evo za Mirodjiju ali i ostale koji vole sneznu zimu par proslogodisnjih fotogrfafija, ja "majstor" Daj ovo u velikoj rezoluciji, nemo` da si cemer... I predji molim te na temu o fotografijama, steta da ovako nesto chami... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Какве фотке сејооооооооо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Sada moram da vas napustim i da se posvetim zatupljujucim kucnim poslovima, ali dodjem kasnije opet Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Ne zaboravi ono sa prethodne strane... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 о мојој жени И ја... Sinergija је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 О царском резу winter Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 И ја... Чекај, чекај! Звонко мисли о госпођи Илић? Иване...! Таша је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 О царском резу winter а кад будеш видела свог заборавићеш на све остало... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 О царском резу winter Нема разлога за страх ако је твој у питању. Обична операција, беба неће да се намучи... Све буде како Бог заповеда... :wub: Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Чекај, чекај! Звонко мисли о госпођи Илић? хммм! 0203_cool Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 а кад будеш видела свог заборавићеш на све остало... Јооој... знам, ал` фаћа ме паника... И од оног пре и после osamucen Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 а кад будеш видела свог заборавићеш на све остало... Баш тако. Све се брзо заборави кад пољубиш бебицу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Јооој... знам, ал` фаћа ме паника... И од оног пре и после osamucen а за то се обрати isus-sinai и .Bogorodica. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Нема разлога за страх ако је твој у питању. Обична операција, беба неће да се намучи... Све буде како Бог заповеда... :wub: Ма, први пут ми било лакше - нисам знала шта ме чека. А сад... winter Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 а за то се обрати isus-sinai и .Bogorodica. Наравно :wub: Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука