Natasa. Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 pricestila se u nedelju 0442_feel nedostaju mi moji klinci eheeeej jooj kad cu naci pos'o :291291291: Delim muku http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 O "šteti" koju nanosi dobrota Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 O "šteti" koju nanosi dobrota :291291291: 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 pricestila se u nedelju 0442_feel nedostaju mi moji klinci eheeeej jooj kad cu naci pos'o :291291291: Delim muku I ja, ako će vam biti lakše Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 pricestila se u nedelju eheeeej nedostaju mi moji klinci jooj kad cu naci pos'o 0442_feel Delim muku I ja, ako će vam biti lakše 319.gif lakse - bas nimalo :291291291: "ali On zna razloge svemu i rokove svemu". Mozemo samo uciniti koliko je do nas, i vjezbati se u trpljenju... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 O "šteti" koju nanosi dobrota mislis ono 'put u pakao poplocan dobrim namjerama' - bome, itekako poznato mi zvuci ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Captain Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 O "šteti" koju nanosi dobrota Uf, uf. Pricaj nam malo vise. : D Kako mislis, ako te smijem pitati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 pricestila se u nedelju eheeeej nedostaju mi moji klinci 319.gif jooj kad cu naci pos'o 0442_feel Delim muku I ja, ako će vam biti lakše prstgore lakse - bas nimalo :291291291: "ali On zna razloge svemu i rokove svemu". Mozemo samo uciniti koliko je do nas, i vjezbati se u trpljenju... ja postadoh nestrpljiva od ovolikog trpljenja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 pricestila se u nedelju eheeeej nedostaju mi moji klinci prstgore jooj kad cu naci pos'o 0442_feel Delim muku I ja, ako će vam biti lakše lakse - bas nimalo :291291291: "ali On zna razloge svemu i rokove svemu". Mozemo samo uciniti koliko je do nas, i vjezbati se u trpljenju... ja postadoh nestrpljiva od ovolikog trpljenja 319.gif ma pusti me da se tjesim da ce se vec nekako srediti ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 teško je danas naći pristojan posao, teško nama... :291291291: Valjda će biti bolje ali se ne nadam preterano... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Captain Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Ajmo na pijacu prodavati kokice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Ajmo na pijacu prodavati kokice. a možemo početi i gajiti kokoške pa prodavati jaja na pijaci 0110_hahaha 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Captain Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Ajmo na pijacu prodavati kokice. a možemo početi i gajiti kokoške pa prodavati jaja na pijaci 0110_hahaha 0102_laugh Eto sve nam bolje ideje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 teško je danas naći pristojan posao, teško nama... Valjda će biti bolje ali se ne nadam preterano... 0110_hahaha nepotizam, protekcija, korupcija, neeeeezzzzaaaapooooslenost uff bice bolje da ne razmsljamo ni o cemu sada 0102_laugh pametnije je ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Ajmo na pijacu prodavati kokice. a možemo početi i gajiti kokoške pa prodavati jaja na pijaci 0110_hahaha 0102_laugh Eto sve nam bolje ideje Nego, ne znam koliko bi nas koštala hrana za kokoške, isplati li se to? Ili da ih izgladnjujemo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука