Таша Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 :lol: Dunjice ti mene zezas kanda !?! :lol: Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 О томе како је много боље да наставним да читам књигу него што се смарам овде ... Oglo and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 О теми коју је малопре поставио петарм https://www.pouke.org/forum/topic/16976-vera-i-mladi/page__pid__557476#entry557476 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Све нешто мислим, кад ће да падне овај снег, ... snoozer_11 Da ti se "pozalim". Ja zivim na planini i ove godine ga ima jako malo, retko pada, malo a i ono sto padne brzo se istopi. A zima na planini nije lepa bez puno snega . Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 :lol: Dunjice ti mene zezas kanda !?! :lol: Комплимент. Нећу више, обуздаваћу се - обећавам (тако ми аватара). "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Нисам ништа посебно размишљао,мада читајући ову тему,опет сам констатовао како Билбија Ж, има лепу жену... 0205_whistling "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 треба да перем веш али сам лијена ах.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Evo za Mirodjiju ali i ostale koji vole sneznu zimu par proslogodisnjih fotogrfafija, ja "majstor" Дуња, Мика, anajrim and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Хелена Вујовић, Иван ♪♫ and соле је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 kirios1, Хелена Вујовић, Sinergija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 браво Ташо! :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 соле је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Дивно 1317_womens Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Ти живиш у неком рају Таша. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Hvala, hvala 138999 ima jos al' da ne preteram . Eto Mirodjija nadam se da sam ti zal za snegom malo ublazila . Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука