мирођија Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Да ли сам била данас довољно милостива према ближњима? Најпре ми је долазила стара и болесна бака молећи за прилог за операцију унучета... Поделиле смо шта сам имала... комшинка ми је... У моје двориште навадила се женка коса...остављамо јој мрвице на стази...а уз њу се и понеки врабац убаци... katja, Желе Зека, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Zasto Ceja jos nije banovan.. sto bre Bilo bi steta i greota.Ozbiljno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Je l si ironicna? Nemam nista protiv coveka, ali su stvari koje pise .......! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Nisam ni najmanje. zato i stavih ono ozbiljno na kraju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Ne znam kako on moze biti zanimljiv. Ima neki problem sa samim sobom, pa dosao na forum da nam svima stavi do znanja мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Muci me jedan posao koji sutra treba da uradim... Ceo dan razmisljam o tome, i celo vece mi je nesto mucno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 размишљам шта да вечерам... фасово сам стомачни вирус... могу сам двопек...а желудац урличе као вук... куууукууууууу Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 pojeo sam glavicu bijelog luka,a zima,prostor za manevar sužen "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Јутрос испред наших врата, на отирачу, нашле смо црно белу мацу која је ту преспавала. Биле смо пријатно изненађене. Само се неке живуљке мотају испред нашег стана улепшала ми је јутро. Ваљда јој је било хладно те се некако увукла у нашу зграду. Размишљам о томе колико је напољу ледено... kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Јутрос испред наших врата, на отирачу, нашле смо црно белу мацу која је ту преспавала. Биле смо пријатно изненађене. Само се неке живуљке мотају испред нашег стана улепшала ми је јутро. Ваљда јој је било хладно те се некако увукла у нашу зграду. Размишљам о томе колико је напољу ледено... шта ће бити са мацом? јел ушла у кућу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Не знам шта ће бити са њом, остала је ту, на отирачу да се греје. Она се стално мува туда али не могу да је примим у стан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 примиће је М. 301 Pantera је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 О томе како све има смисла...само је потребно да то схватимо. zlata, katja and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 О томе како ми се двориште претвара у тунел од снега... Мораћу да погледам препоруке за прављење Иглоа, јер материјала има на извоз... :10500: zlata and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 О неким људима који су ме баш разочарали... О томе да ми недостаје сунца и да једва чекам пролеће . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука