Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ли сам била данас довољно милостива према ближњима?

Најпре ми је долазила стара и болесна бака молећи за прилог за операцију унучета...

Поделиле смо шта сам имала... комшинка ми је...

У моје двориште навадила се женка коса...остављамо јој мрвице на стази...а уз њу се

и понеки врабац убаци...

Подели на овим сајтовима

Јутрос испред наших врата, на отирачу, нашле смо црно белу мацу која је ту преспавала. Биле смо пријатно изненађене. Само се неке живуљке мотају испред нашег стана :) улепшала ми је јутро. Ваљда јој је било хладно те се некако увукла у нашу зграду. Размишљам о томе колико је напољу ледено...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Јутрос испред наших врата, на отирачу, нашле смо црно белу мацу која је ту преспавала. Биле смо пријатно изненађене. Само се неке живуљке мотају испред нашег стана :) улепшала ми је јутро. Ваљда јој је било хладно те се некако увукла у нашу зграду. Размишљам о томе колико је напољу ледено...

шта ће бити са мацом? јел ушла у кућу? :)

Подели на овим сајтовима

О томе како све има смисла...само је потребно да то схватимо.

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

О томе како ми се двориште претвара у тунел од снега... Мораћу да погледам препоруке за прављење

Иглоа, јер материјала има на извоз... :10500:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...