Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Razmisljam o tome kako je Bog VEEEEEEEEEEEEEELIKI..

bas,bas..

Brinula sam se mnogo ovih nedelja da li ce sve biti ok sa bebom zbog antidepresiva koje sam pila... zbog nacina zivota...zbog svega po malo...

Ali je najstrucniji tim u Bgu na celu sa prof. Mikovicem dao misljenje da je beba zdrava nikad zdravija..i da nema potrebe za brigom..cak ni aminocintezom ( na kojoj cu ipak insistirati, zbog unutrasnjeg mira)

IIIIIIIIIIIIIIIIIIII rec je o malom batici definitivno...vrlo zivahnom..Eto...

hvala svim divnim ljudima koji su me pomenuli u molitvama, znam da je jednim delom ovo i vasa zasluga...ZATO JEDNO VELIKO HVALA!!!

P.S. I sa tatom su se odnosi popravili tako da cemo izgleda biti jedna happy family 1307_womens 1502_baby harp

Slava Bogu i hvala za sve! slava3 .Bogorodica. sv-maksim isus-sinai

SUUUUUUUUPEEEEEEEEER!!!! 0442_feel 0442_feel 0442_feel 1500_baby 1500_baby 1500_baby slavabogu slavabogu slavabogu .Bogorodica. .Bogorodica. .Bogorodica. isus-sinai isus-sinai isus-sinai

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Razmisljam o tome kako je Bog VEEEEEEEEEEEEEELIKI..

bas,bas..

Brinula sam se mnogo ovih nedelja da li ce sve biti ok sa bebom zbog antidepresiva koje sam pila... zbog nacina zivota...zbog svega po malo...

Ali je najstrucniji tim u Bgu na celu sa prof. Mikovicem dao misljenje da je beba zdrava nikad zdravija..i da nema potrebe za brigom..cak ni aminocintezom ( na kojoj cu ipak insistirati, zbog unutrasnjeg mira)

IIIIIIIIIIIIIIIIIIII rec je o malom batici definitivno...vrlo zivahnom..Eto...

hvala svim divnim ljudima koji su me pomenuli u molitvama, znam da je jednim delom ovo i vasa zasluga...ZATO JEDNO VELIKO HVALA!!!

P.S. I sa tatom su se odnosi popravili tako da cemo izgleda biti jedna happy family 1307_womens 1502_baby harp

Slava Bogu i hvala za sve! slava3 .Bogorodica. sv-maksim isus-sinai

Ево, кад сам знала ... Честитам душо... 0304_smile4 0442_feel 0442_feel 0442_feel

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

о својим многобројним слабостима ( да скренем мисли са туђих)

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

O tome kako je monogamija jedno s***e tuzansmajli8904 !

А кад збројиш све монаде у полигамији, добијеш још више с****! animal-smiley-075

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

А кад збројиш све монаде у полигамији, добијеш још више с****! animal-smiley-075

Sve je s***e, kad je sve biologija tuzansmajli8904 , mislim da ova hriscanska naklapanja o braku ne piju vodu tuzansmajli8904

Подели на овим сајтовима

па ми хришћани као треба да превазиђемо ту биологију, а не превазилазимо ни много лакше препреке

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Sve je s***e, kad je sve biologija tuzansmajli8904 , mislim da ova hriscanska naklapanja o braku ne piju vodu tuzansmajli8904

Шта је сад па ко те разочарао? Зашто биологија не може у моногамији?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Neprirodna je.

Mислиш ли да је ствару квантитету или квалитету? АКо је у квантитету, онда можда и будне, али ако је у квалитету онда и није. Квалитетан однос у моногамној заједници не може никад бити исцрпив.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Mислиш ли да је ствару квантитету или квалитету? АКо је у квантитету, онда можда и будне, али ако је у квалитету онда и није. Квалитетан однос у моногамној заједници не може никад бити исцрпив.

Good luck with that <_<

Подели на овим сајтовима

Good luck with that <_<

Не знам, пробај сконтати неке ствари. Није само у физичко-хемијским процесима.

Подели на овим сајтовима

Naravo da nije <_<

Па ако није, зашто ти онда биологија представља непремостиву препреку? Толико тешку да кажеш да моногамија не ваља?

Ја имам једног колегу који не жели на послу да се одрекне рачунара који је временски по снази и конфигурацији припада 1998 години. То је обичан пентијум 3. А он њега зове смјешним термином "пентијум три ојачан на пентијум четри". Накнадно му је још нешто уградио па је тако постао ојачан. Тајр рачунар је за данашњи софтвер толико спор и отежава доста рад, али неће он њега да макне, јер је с њим изуграо свакаквих послова и просто је везан за њега.

Људи праве везе готво "моногамне везе" с тако неким мртвим стварима, аутом, рачунарима одјећом....а да не можемо направити моногамну везу због некакве биологије. Баш је у томе ствар, ако се вежемо са том особом , проживе се разни тренуци у животу, виде се зајдничке ствари, виде се разлике, на крају све довољно да двоје постану једно. Моногамни брак, стална тежња једног ка другом усавршавање...слика и прилика наше личности према Богу. БРак као слика Цркве, одавно познатза мисао светих Отаца.

Не знам како би вредновао у полигамији жене...као обичне репродуктивне машине. Ако је то врхунац...е нека буде ономе ко то хоће.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...