Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329850102' post='588241]

јој, заплаках се 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Taman sam se unormalila po tom pitanju, bas si morao da me podsetis na moje tripove i zasto ih imam <_<

Подели на овим сајтовима

Taman sam se unormalila po tom pitanju, bas si morao da me podsetis na moje tripove i zasto ih imam <_<

јес', видим колико си их решила :D

доста привлачења пажње, иди се бави нечим конструктивним ;)

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329850628' post='588255]

јес', видим колико си их решила :D

доста привлачења пажње, иди се бави нечим конструктивним ;)

Pa pitanje je o cemu razmisljas trenutno, ja napisah i sta sam kriva sto se tema razvukla.

Dobro, ocigledno nisam resila, al sam poturila pod tepih <_< , nisi morao da me podsecas <_< .

Подели на овим сајтовима

Muskarac nije sazdan za monogamiju.

samo za to je i sazdan!

i pored ovog mog nezeljenog celibata ne bi nikad preso u muslimane pa da mi daju i tuce zena odma sada odma :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

samo za to je i sazdan!

i pored ovog mog nezeljenog celibata ne bi nikad preso u muslimane pa da mi daju i tuce zena odma sada odma :lol:

Da...sve prsti od monogamije <_<

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329855524' post='588403]

теби ко да је неко крив, а не да имаш фикс идеју :D

Sto bi mi neko bio kriv?

Подели на овим сајтовима

<_<

Kaква равнодушност, користиш један те исти смајли већ 15 порука уназад. :D

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Kaква равнодушност, користиш један те исти смајли већ 15 порука уназад. :D

<_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_<

Подели на овим сајтовима

<_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_<

Ајде ајде мантис.... борбеност. :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

zasto ljudi projektuju svoje zelje na druge ?

то сам се и ја дуго питао на овај начин ...

пошто никад не видимо свој одраз како треба, већ у огледалу, како да знамо шта јесте?

па ми се ондак казло овако ...

Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

А сад остаје вјера, нада, љубав, ово троје; али од њих највећа је љубав.

Коринћанима посланица прва, глава 13, стих 12-13

илити химна љубави :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...