Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1329850102' post='588241] јој, заплаках се 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Taman sam se unormalila po tom pitanju, bas si morao da me podsetis na moje tripove i zasto ih imam <_< http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Taman sam se unormalila po tom pitanju, bas si morao da me podsetis na moje tripove i zasto ih imam <_< јес', видим колико си их решила доста привлачења пажње, иди се бави нечим конструктивним клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1329850628' post='588255] јес', видим колико си их решила доста привлачења пажње, иди се бави нечим конструктивним Pa pitanje je o cemu razmisljas trenutno, ja napisah i sta sam kriva sto se tema razvukla. Dobro, ocigledno nisam resila, al sam poturila pod tepih <_< , nisi morao da me podsecas <_< . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Muskarac nije sazdan za monogamiju. samo za to je i sazdan! i pored ovog mog nezeljenog celibata ne bi nikad preso u muslimane pa da mi daju i tuce zena odma sada odma :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 samo za to je i sazdan! i pored ovog mog nezeljenog celibata ne bi nikad preso u muslimane pa da mi daju i tuce zena odma sada odma :lol: Da...sve prsti od monogamije <_< http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Da...sve prsti od monogamije <_< теби ко да је неко крив, а не да имаш фикс идеју клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1329855524' post='588403] теби ко да је неко крив, а не да имаш фикс идеју Sto bi mi neko bio kriv? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 <_< Kaква равнодушност, користиш један те исти смајли већ 15 порука уназад. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Kaква равнодушност, користиш један те исти смајли већ 15 порука уназад. <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< Ајде ајде мантис.... борбеност. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ајде ајде мантис.... борбеност. Mantis is awesome 29dz8zk http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 zasto ljudi projektuju svoje zelje na druge ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 zasto ljudi projektuju svoje zelje na druge ? то сам се и ја дуго питао на овај начин ... пошто никад не видимо свој одраз како треба, већ у огледалу, како да знамо шта јесте? па ми се ондак казло овако ... Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. А сад остаје вјера, нада, љубав, ово троје; али од њих највећа је љубав. Коринћанима посланица прва, глава 13, стих 12-13 илити химна љубави Анастасија је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 O tome kako smo se danas lepo druzili na forumu, bez teskih reci i rasprava. Laka noc braco i sestre u isus-sinai мирођија and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 kako ljudi vole da popuju drugima ,a nisu popovi мирођија, kirios1 and Таша је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука