-Владимир- Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Шетња у природи са пријатељима по овако лепом времену чуда чини. anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Борба са ветрењачама.. Е, у том случају је права литература за тебе! :rolleyes: мирођија је реаговао/ла на ово 1 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Како је ова туга досадна и безобразна.. Кад навали... "... sta je tuga za D-mol ... " http://www.youtube.com/watch?v=vMByhfBv6r4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 како сам добар пасуљ скувала!... Oglo and мирођија је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Ммм...пасуљ на води мирођија, Pantera, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Како ћу данас на пут, а потпуно сам у ауту...имам вирус... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Март 29, 2012 Пријави Подели Написано Март 29, 2012 Једна лепа песма ми је од јутрос у глави, па рекох да је поделим са вама 0212_rolleyes Међу јавом и мед сном Лаза Костић Срце моје самохрано, Ко те дозва у мој дом? Неуморна плетисанко, Што плетиво плетеш танко Међу јавом и мед сном. Срце моје, срце лудо, Шта ти мислиш с плетивом? К'о плетиља она стара, Дан што плете, ноћ опара, Међу јавом и мед сном. Срце моје, срце кивно, Убио те живи гром! Што се не даш мени живу Разабрати у плетиву Међу јавом и мед сном! -Владимир-, Anette and мирођија је реаговао/ла на ово 3 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 30, 2012 Пријави Подели Написано Март 30, 2012 Да ли да обарим само кромпир, или да му додам и шаргарепу... animal-smiley-075 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 30, 2012 Пријави Подели Написано Март 30, 2012 додај шаргарепу... мирођија је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 30, 2012 Пријави Подели Написано Март 30, 2012 Додала... 4869 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 како сам се најела и како ми се спава, а морам да идем... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 2, 2012 Пријави Подели Написано Април 2, 2012 kad trazim nesto sto tacno znam da mi treba - nenadjem ,a i kad trazim nesto ,a ne znam sta je to ,i to nenadjem ! pa kako to da ja ne mogu nista da nadjem ??????? Pantera је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Како ми је дивно кад лепо сарађујем са колегама тонцима и радим у чистој редакцији уз отворен прозор и леп дан. girl_jumping Шаљем свима пролећне и позитивне вибрације. -Владимир-, Natasa., katja and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Зашто не волим пролеће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Зашто не волим пролеће. :10500: све је у глави... и зато, осмех на лице :10900: ! "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука