JESSY Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 напокон сунце... 0442_feel ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 напокон сунце... 0442_feel :rolleyes: ко год може, нека уграби неки сунчев зрачић! лепо је на ваздуху... мирођија је реаговао/ла на ово 1 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 О школи... 0705_read мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 23, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2012 http://fondmg.ru/archives/845 «Старец» Радость-то какая! Всех благословляя, Старец из Афона беспредельно рад. Господи, помилуй! Претерпите ныне, Вознесите ныне к Господу свой взгляд! Припев: А у Ангела два крыла, Серафима их шесть! У людей если есть Любовь – то и крыльев не счесть! И над бранью грозы взлетим, искушений веков, Мы же люди твои, Господь, нами движет Любовь! Припев. Старец Игумен Ефрем в испытаниях… Господи, мы вместе с ним в покаянии! Святогория скорбит, Священные Отцы, Белорусские края Богородицы. Припев. Господи, разрушь совет неприятелей, Отведи врагов от стен честной Братии! Православный мир скорбит и обители, Со Святой Горы Афон Неба жители. Припев. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Март 4, 2012 Пријави Подели Написано Март 4, 2012 Oprosti mi Boze, nervira me 1 osoba ovde koja mnogo koristi ruzne reci, tj.nervira me toliko koriscenje ruznih reci i to ovde; ja sam najgora i najgresnija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Март 4, 2012 Пријави Подели Написано Март 4, 2012 I mislim kako je najlepse i nalakse kad za nesto postoji blagoslov, kao npr.za ovaj sajt, to se oseca; utvrdi nas Gospode u svakom dobru мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 o kuci sa bastom i dvoristem није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 ...о томе како људи немају културу вођења разговора са другима.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 O bistrom i svezem prolecnom danu u cistoj i mirnoj, ozeleneloj sumi... Таша, Sinergija and kirios1 је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 о савршеном здрављу obi-wan and katja је реаговао/ла на ово 2 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 о савршеном здрављу Uh, sto bi to valjalo... Sinergija је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Što da činim.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 9, 2012 Пријави Подели Написано Март 9, 2012 Да се помолим и отарасим страха... katja, JESSY, bgpj and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 o karaokama snoozer_11 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Март 11, 2012 Пријави Подели Написано Март 11, 2012 Sto li si ne legam.. :laugh: :laugh: :laugh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука