ZarkoZ Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 :D dobro je ,bar nesto lepo da se ima! :P :P :P axaxaxaxaxax Prelepe su nam oci! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Mada, generalno, stvarno je jeziva slika :blink:, ali ostavlja utisak...imas jedan bizaran LIKE od mene 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 proverio sam u roždaniku i sanovniku... sanjati o.Joila - nedostatak vetamina D. Uzmite riblje ulje i pokušajte da uhvatite što više sunčevih zraka. Ukoliko ste ženskinja koristite za ulepšavanje, kozmetiku na bazi prirodnih materijala, a ukoliko ste muškinja češće se kupajte sa domaćim sapunom. Eto Kathy sada znaš. Dobro je da nisi sanjala o.Cveleta. To bi bili problemi. даклем, ти си стварно откачен... :lol: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Mada, generalno, stvarno je jeziva slika :blink:, ali ostavlja utisak...imas jedan bizaran LIKE od mene 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh Zahvaljujem! Volim te malo cudne, morbidnije fotografije i tkt ! imam ih lom Inace kada se malo duze zagleda u fotografiju, ostanu samo oci u toj tami! :0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 због овог снега, теме и даље нису спојене... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 O томе да имамо две исте теме - једну у женском кутку - https://www.pouke.org/forum/topic/16975-%D0%BE-%D1%87%D0%B5%D0%BC%D1%83-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B8%D1%88%D1%99%D0%B0%D1%88-%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%83%D1%82%D0%BD%D0%BE/, а другу овде. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 O томе да имамо две исте теме - једну у женском кутку - https://www.pouke.org...82%D0%BD%D0%BE/, а другу овде. Сад видех да је већ уочено :-[ Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 17, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2012 Кад видим ова жита из манастира Ватопеда са Свете Горе, запитам се шта жене траже у кухињи... Послушания в Ватопеде: Коливо kirios1, Таша, Pantera and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 Размишљам ко сте у ствари сви ви иза аватара... Pantera, мирођија, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 sta je to belo na zitu...kokos ili...i ovaj krst..na prvoj slici..da li je to secer ili sta? jako sam prijatno iznenadjena... a cime li slikaju ovo...to necu ni da pitam jer to necu umeti verovatno nikada... "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 o pecenom bataku bez kostiju .... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 o pecenom bataku bez kostiju .... Baci kost i uzivaj http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raskoljnikov Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 О томе како би било лепо да сам Император,да сваког дана ратујем,а ноћу да ме опслужује харем жена ccvige .И тако цео живот...све до херојске смрти у неким шездесетим годинама. "Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raskoljnikov Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 Sad razmišljam o tome šta bih mogao normalno da ručam,a da nije pasulj,kupus ili boranija! kirios1 је реаговао/ла на ово 1 "Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 О томе како би било лепо да сам Император,да сваког дана ратујем,а ноћу да ме опслужује харем жена ccvige .И тако цео живот...све до херојске смрти у неким шездесетим годинама. :lol: 0110_hahaha 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука