Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

proverio sam u roždaniku i sanovniku...

sanjati o.Joila - nedostatak vetamina D. Uzmite riblje ulje i pokušajte da uhvatite što više sunčevih zraka. Ukoliko ste ženskinja koristite za ulepšavanje, kozmetiku na bazi prirodnih materijala, a ukoliko ste muškinja češće se kupajte sa domaćim sapunom.

Eto Kathy sada znaš.

Dobro je da nisi sanjala o.Cveleta. To bi bili problemi.

даклем, ти си стварно откачен... :lol:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Mada, generalno, stvarno je jeziva slika :blink:, ali ostavlja utisak...imas jedan bizaran LIKE od mene 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Zahvaljujem! :D

Volim te malo cudne, morbidnije fotografije i tkt ! :D imam ih lom :D

Inace kada se malo duze zagleda u fotografiju, ostanu samo oci u toj tami! :0 :(:)

Подели на овим сајтовима

због овог снега, теме и даље нису спојене...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

O томе да имамо две исте теме - једну у женском кутку - https://www.pouke.org/forum/topic/16975-%D0%BE-%D1%87%D0%B5%D0%BC%D1%83-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B8%D1%88%D1%99%D0%B0%D1%88-%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%83%D1%82%D0%BD%D0%BE/, а другу овде.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

O томе да имамо две исте теме - једну у женском кутку - https://www.pouke.org...82%D0%BD%D0%BE/, а другу овде.

Сад видех да је већ уочено :-[

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Кад видим ова жита из манастира Ватопеда са Свете Горе,

запитам се шта жене траже у кухињи...

DSC_1142.jpg

Послушания в Ватопеде: Коливо

icoRss.png

iconTwitter.png

iconFacebook.png

IMG_1189.jpg

Подели на овим сајтовима

sta je to belo na zitu...kokos ili...i ovaj krst..na prvoj slici..da li je to secer ili sta?

jako sam prijatno iznenadjena...

a cime li slikaju ovo...to necu ni da pitam jer to necu umeti verovatno nikada...

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

О томе како би било лепо да сам Император,да сваког дана ратујем,а ноћу да ме опслужује харем жена ccvige .И тако цео живот...све до херојске смрти у неким шездесетим годинама.

"Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош

Подели на овим сајтовима

Sad razmišljam o tome šta bih mogao normalno da ručam,a da nije pasulj,kupus ili boranija!

• Волим 1

"Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош

Подели на овим сајтовима

О томе како би било лепо да сам Император,да сваког дана ратујем,а ноћу да ме опслужује харем жена ccvige .И тако цео живот...све до херојске смрти у неким шездесетим годинама.

:lol: 0110_hahaha 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...