Vladan :::. Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 1 hour ago, Lady Godiva рече Је л ти ја личим на Авокада да се зезам с тим? Па сад... ако погледам аватаре... не знам ни сам шта да мислим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 пре 5 часа, Vladan ::: рече Па сад... ако погледам аватаре... не знам ни сам шта да мислим Што? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече Што? Možda misli da je južno voće stiglo iz pakla... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 On 2.12.2010. at 0:37, Жељко рече Ајде престани да ме копираш , мислиће неко да сам ја језуита. pa malo licis na crnog papu ako cemo posteno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 пре 31 минута, Avocado рече Možda misli da je južno voće stiglo iz pakla... Подсети ме на једну грозну песму by Lady Day. Southern trees bear strange fruitBlood on the leaves and blood at the rootBlack bodies swinging in the southern breezeStrange fruit hanging from the poplar trees Pastoral scene of the gallant southThe bulging eyes and the twisted mouthScent of magnolias, sweet and freshThen the sudden smell of burning flesh Here is a fruit for the crows to pluckFor the rain to gather, for the wind to suckFor the sun to rot, for the trees to dropHere is a strange and bitter crop. Natasa. and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 пре 46 минута, Lady Godiva рече Што? Е сад након пет сати се више не сећам ни ја шта сам мислио да сам хтео да кажем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 пре 19 минута, Vladan ::: рече Е сад након пет сати се више не сећам ни ја шта сам мислио да сам хтео да кажем... Ок Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 Него.... да ли је и главобоља контрацептивно средство? пре 7 часа, Ромејац рече Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 21 часа, Lady Godiva рече Је л ти ја личим на Авокада да се зезам с тим? Ко да ти је ћаћа... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 2 часа, Рапсоди рече Ко да ти је ћаћа... Uzeću to kao kompliment.... Nego, @Lady Godiva jel mogu sad da te oslovljavam sa "ćero" i slično? Phoebe, Paradoksologija, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 52 минута, Avocado рече Uzeću to kao kompliment.... Nego, @Lady Godiva jel mogu sad da te oslovljavam sa "ćero" i slično? Можеш и са "сине" све док будеш давао џепарац и кинту за летовање. Paradoksologija, Рапсоди, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 Giovi Naslov: Re: Ljubav je odluka? Postano: Ned svi 20, 2018 20:34 Administrator Pridružen: Ned ožu 26, 2006 22:09Postovi: 1701 Ako je izuzetno veliki rizik za zdravlje, onda se ne koristi prezervativ nego potpuna apstinencija. Kada je potrebno odgoditi začeće zbog velikih zdravstvenih rizika za majku ili dijete, apstinencija je jedina metoda. Prezervativ ima uspješnost oko 98%, spirala preko 99%. A ja sam eto slučajno upoznao baš tu osobu "1 od 100" koja je začela unatoč spirali (prije toga nisam ni razmišljao kako je to moguće), s time da hormonska spirala ima najveću učinkovitost (1 trudnoća od 500). U svim tim slučajevima apstinencija je najodgovornija ako mislimo na dobrobit drugoga. Za razmake između trudnoća, ne znam koju ste metodu točno vi koristili, kalendarsku, Bilingsovu, FerilitiCare? FerilitiCare je kod educiranih korisnika učinkovita u 96.8% slučajeva (bez obzira na ciklus), a recimo kalendarska oko 75% i kod neredovitih ciklusa se ne može dobro upotrebljavati. Jeste li prošli individualnu edukaciju i savjete, kod Fertility Care potrebno je 6mj-1g. iskustva u praćenju ciklusa kako bi se stekla sigurnost, ne može se primjenjivati bez te ozbiljne pripreme. Ponavljam u izuzetno teškim rizicima za zdravlje ne koristi se ni kontracepcija ni prirodne metode kojima se postiže razmak između trudnoća, već do trudnoće ne smije doći, stoga je tada najispravnija i najodgovornija potpuna apstinencija. Dali su ove prirodne metode toliko uspješne i kod neredovitog ciklusa , možda neko zna ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 1 сат, kopitar рече Jeste li prošli individualnu edukaciju i savjete, kod Fertility Care potrebno je 6mj-1g. iskustva u praćenju ciklusa kako bi se stekla sigurnost, ne može se primjenjivati bez te ozbiljne pripreme. Ја сам о овоме читао одавно и добро ми је деловало али се не сећам детаља, мислим да се ради о пажљивом праћењу температуре, циклуса, влажности и осећаја у вагини, понашања тела итд. да би се дошло до дана са највећом вероватноћом неплодности до чега се долази дуготрајним праћењем и тражењем шаблона у циклусима. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 3 минута, Vladan ::: рече Ја сам о овоме читао одавно и добро ми је деловало али се не сећам детаља, мислим да се ради о пажљивом праћењу температуре, циклуса, влажности и осећаја у вагини, понашања тела итд. да би се дошло до дана са највећом вероватноћом неплодности до чега се долази дуготрајним праћењем и тражењем шаблона у циклусима. I onda ti presedne sex pa apstinencija stvarno zvuči kao najbolje rešenje . Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 1 сат, kopitar рече Što jednostavno ne odeš na vazektomiju i rešiš problem? Postoji i muška kontracepcija, ne mora vazda žena da se time opterećuje. Lepo vam stručnjak zaveže cevčice i ne razmišljate više. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука