Jump to content

Радујте се и веселите, крстили смо изгубљену у Катарину :)

Препоручена порука

Бог ће јавно доћи и неће прећутати (Пс. 49, 3).

Јуче, на празник светих Арете, Елезвоја цара етиопског и иконе Пресвете Богородице "Свих жалосних радост" крштена је Наташа у Катарину, познатија на zru као izgubljena algabacaju 0442_feel :cheesy3: slavabogu shuntavilo

па реко да поделимо заједно радост новорођене у Христу и да јој пожелимо добродошлицу у Тело isus-sinai dancedance dancedance dancedance

ево и пар фотки са крштења pravopop

351u0ps.jpg

29y3045.jpg

141pnad.jpg

av0cc5.jpg

Подели на овим сајтовима

"Радујте се јер нађох своје јагње изгубљено" Исус

Живела!

Подели на овим сајтовима

Svaka cast :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Е, сузе ми пођоше се од радости :cmizdrenje: slavabogu nasznak

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

нажалост, још увек не може да одговори пошто има проблема са логовањем, па се надамо да ће админи током сутрашњег дана да реше проблем ...

за сад, имате захвалнице преко мене :)

Подели на овим сајтовима

Za ovakve stvari vredi ziveti.Bio sam ateista i bogoborac i znam kakva je radost bila kada sam promenio misljenje i krstio se.Nesto najlepse u zivotu,kada zbacis sa sebe okove i dobijes pravi smisao zivota.Prva Liturgija,ispovest i pricesce.....Nesto sto se nikad ne zaboravlja i ostaje u najlepsem secanju.

slavabogu

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...