Jump to content

Да ли православни хришћани могу да летују?

Препоручена порука

Zajrone ova gornja fotka mi više liči na oblačenje nekog reda rimokatoličkih monaha nego na islamsko oblačenje .

Prava inkvizicija  0102_laugh 0102_laugh

Pa naravno, neću se valjda oblačiti ko Iranac i Arap kad sam već hrišćan, šta vam pada na pamet?

Još ti nisi vidjela pravu inkviziciju, hahahaha, šta kažeš sad? Nije ti ono gore ni I od inkvizicije, dječiji vrtić!  0102_laugh

2chn6sw.jpg

THE ABBEY WITHIN by Remember White - Irish meditative chant

Cartusiae Waldiczensis / Carthusian Monastery Valdice

1tpob7.jpg

2a8mati.jpg

ao5mxs.jpg

Подели на овим сајтовима

Šta je? Svi se razbježali ko mišovi? Nikom se nije svidio ovaj moj "morbudalasti" perfomance, hahahaha! Nemate smisla za Gothic Art, hahahaha!

2927g8x.jpg

0102_laugh  Ovaj gore je pravo osunčan, baš dobio boju, skroz dobro pocrnio, i bez solarija! Vidite da ide to i bez mora, hahahaha!

Подели на овим сајтовима

Што су жене разголићеније на плажи то су мање привлачне,бар кад сам ја у питању,тако да заиста не видим разлог за дизање оволике фрке.

Много си изазовније жене које су обучене .

Подели на овим сајтовима

sexy-hijab.jpg

Ali može i ovako, to samo ako se bavite tim najstarijim zanatom na svijetu,

Imaju ih i tamo ali i one moraju biti prikladno obučene, ovako nekako, nema izuzetaka!

facenew22222222 prikladno obučena iliti pristojno svučena  0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

Што су жене разголићеније на плажи то су мање привлачне,бар кад сам ја у питању,тако да заиста не видим разлог за дизање оволике фрке.

Много си изазовније жене које су обучене .

bleh 0212_rolleyes a negdje sam čitala da su žene izjavile da su muškarci u mantiji ženama podjednako privlačni ako ne i privlačniji nego oni u oficirskoj uniformi, mrsko mi sad tražiti... ženski mozak -bitno da je uniforma  facenew22222222 ili valjda izazov nedodirljivosti  prst ka dole

Подели на овим сајтовима

ljudi koji se nisu kupali u moru ne znaju šta je uzvišenost i lepota Božije tvorevine a meni je more vrhunac lepote i iskreno,voleo bih da se kupam i bez kupaćeg jer je doživljaj tako potpun al eto,kompromisi su neizbežni

more je nešto neopisivo i neponovljivo...  lepota pokreta... kupanje u moru je liturgija u malom

što se tiče nagih telesa,no comment

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

a negdje sam čitala da su žene izjavile da su muškarci u mantiji ženama podjednako privlačni ako ne i privlačniji nego oni u oficirskoj uniformi, mrsko mi sad tražiti... ženski mozak -bitno da je uniforma  0212_rolleyes ili valjda izazov nedodirljivosti  prst ka dole

Да, биће да је у томе "квака"  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

• Гости

Клип са почетка теме говори о нечем другом. Говори о стиду. Искрено не видим проблем у купању, веома је могуће да сам ја ненормалан па мислим да је купање веома добра и здрава ствар.

Него, хајде да видимо шта каже Свето Писмо. У Светом Писму Новог савеза се помињу две бање (бар су мени ове две пале на памет)- Бања Витезда (код Јерусалима) и бања Силоамска (где је слепац опрао очи и прогледао). Верујем да је у тим бањама било купања, ако није зашто се онда заталасавала вода и људи улазили у њу? (конкретно за бању Витезду). Дакле, прича о купању не стоји.

Други детаљ јесте стид, који је заиста данас угрожен. У томе се слажем и са Владиком и са о. Рафаилом. МИслим да је и смисао овог клипа, који је склепан на такав начин како је склепан,  управо то.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Други детаљ јесте стид, који је заиста данас угрожен. У томе се слажем и са Владиком и са о. Рафаилом. МИслим да је и смисао овог клипа, који је склепан на такав начин како је склепан,  управо то.
Али оче, зар није бестидност преподбно стање? Чистом је све чисто, Господња је земља и све на њој...
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...