Jump to content

Zemlja je ipak ravna ploca?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Чек да тагујем @Zoran Đurović  Штета да човек пропусти забаву  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 120
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 21 минута, GeniusAtWork рече

Чек да тагујем @Zoran Đurović  Штета да човек пропусти забаву  :ani_biggrin:

Фала ти!:)))) 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, SerbCro рече

ne znači da treba da živimo u zabludi, ... Ako to tebi nije bitno, i to je ok.

Meni nije bitno; baš me briga! Ja sam sasvim siguran da ravnozemljaši zabludeše ozbiljno i moje je ustavno pravo da tako mislim! Ali bili ili ne u pravu .. šta može da promeni aksiom da si, obrni okreni, čovek ili nisi čovek!? U Dahau ili Mathauzenu koljači ubiše mnogo sveta .. kakve sve to veze ima sa oblikom zemlje?! Da li je stradalima ili ubicama to bilo važno? Ljudi su suština .. a vremenom ćete razumeti da oblik zemlje ne znači ništa; samo informacija od koje nemamo nikakve koristi .. a neko još to i pogrešno razumeva!  Ko je tu u pravu ...kao što rekoh zabole me uvo! Dokaza da je okrugla ima bezbroj ali ne branim da neko misli drugačije; ima ustavno pravo na to :) 

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, SerbCro рече

Naravno, treba da progutamo mnogo toga, ameba je živi organizam, a beba nije, kokoška je nastala od dinosaura, bili su na mesecu u vreme kad je komp bio slabiji od smartfona, i još se čuli telefonom, a sve je to još neko sa strane slikao i snimao. Voda ne samo da stoji polukružno, već i reke teku uzbrdo. :) Samo što postoji i neki Van Alenov radioaktivni pojas, pa se baš i ne može van. 

Ne dozvoli da te sistem laže!

Mnoge su prevarili ali srećom ima pametnih i obrazovanih koji su prozreli njihove laži!

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Avocado рече

Ne dozvoli da te sistem laže!

Mnoge su prevarili ali srećom ima pametnih i obrazovanih koji su prozreli njihove laži!

Брт, не труди се. Кул је зезање на теми, али лик је трол.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Pojma vi nemate Zemlja je kruška bato!!!Pod mač s polupanu lažnu nauku :fik:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, RYLAH рече

Брт, не труди се. Кул је зезање на теми, али лик је трол.

Nemoj tako, čovek priča istinu, a ti ga nipodaštavaš... samo zato što si deo lažljivog sistema...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Blaža Željko рече

Dokaza da je okrugla ima bezbroj

Sve je to CGI produkcija NASA satanista!!!

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Кратос рече

Pojma vi nemate Zemlja je kruška bato

него шта бато, Јер ти мислиш да би бог створијо земљу по обличју јабуке, а знаш да је забранијо да се јабуке једу

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Снежана рече

него шта бато, Јер ти мислиш да би бог створијо земљу по обличју јабуке, а знаш да је забранијо да се јабуке једу

Tako je,jabuka je grešni oblik zato je Bog u svojoj premudrosti stvorio zemlju kao svetu krušku koja je ustvari plod Drveta Života!!!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...