Jump to content

О Русији / Вести из Русије

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

Ништа... Могуће је да их је индоктринирао, програмирао, ил` штагод... Звонко! Ел си примети промену понашања код хануме ти након светлописног курса?

velo interesantno kako se vas dvojica simpatisete , gotovo na svakoj temi svaki post jedan drugome aminujete ...  

nije vredno gubljenja energije i vremena raspravljati se na pravoslavnom forumu sa adminima koji podrzavaju nvo koje je osnovao i finansira jedan od istaknutih boraca novog svetskog poretka. 

Подели на овим сајтовима

koji podrzavaju

А где си ти вид`о да ми њих подржавамо?

Ја сам само питао - шта су урадили против закона? Тебало би да буде једноставан одговор - урадили су то и то, по члану том и том следи пет година робије и крај приче. Да не подсећам колико је хришћана страдало на исту фору да "раде против државе" итд.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Aha, ovo nisam znao za Sorosa

Лажу. Сорош је један добар и поштен човек, Јеврејин, милијардер и финансијер пута у врли нови свет и поредак. Видиш да је и Цркву помагао. Љубоморни поједини на његово богатство и хуманост, без разлога га нападају и клевећу.

Сироти старац дошао на удар и диктатора Путина. Успех се баш не прашта.

Подели на овим сајтовима

velo interesantno kako se vas dvojica simpatisete , gotovo na svakoj temi svaki post jedan drugome aminujete ...  

nije vredno gubljenja energije i vremena raspravljati se na pravoslavnom forumu sa adminima koji podrzavaju nvo koje je osnovao i finansira jedan od istaknutih boraca novog svetskog poretka. 

Па како да не подржавамо, када он и нас финансира...

Шалу на страну, овде га нико не подржава, барем не видех, но је Гризли поставио питање на Данијелину пренету вест из руских медија о томе да је Сорош, заправо његова фондација стављена на некакав "ушљиви списак" Владе РФ или кога већ-једном речју непожељни су у Русији. Човек је питао због чега? Шта је конкретно скривио?

У том смислу се надовезах и на чињеницу да је неколицина мени блсиких људи позавршавала некакве модуле постидпломских студија и исто тако низ курсева, а гле чуда не израстоше им репови и не постадоше демони, него остадоше људи привржени својој Цркви и својим породицама. Чак и на тему о тзв. Новом светском поретку имају супротно мишљење од оног које се нама пласира преко неких опскурних и мање опскурних медија на српском интернет небу... Што ће рећи, људи искористили прилику, и за "џ" стекли неко образовање које у датом тренутку нису могли да стекну... Да не причам сад примере и сторију о сваком и свакој појединачно...

А ти "друже Илија", који ето, како сам рече пратиш шта админи један другом аминују, зарад здравља ти душевног, свакако немој губити енергију и време на расправу. Бесмислено је кад се расправљаш сам са собом.

Подели на овим сајтовима

Izgleda si opet zaboravio na https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%95%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%98%D0%B0 

Подели на овим сајтовима

Можда је на ритуалима по тајним друштвима.

Možda stalno gleda širom zatvorenih očiju. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Па како да не подржавамо, када он и нас финансира...

Шалу на страну, овде га нико не подржава, барем не видех, но је Гризли поставио питање на Данијелину пренету вест из руских медија о томе да је Сорош, заправо његова фондација стављена на некакав "ушљиви списак" Владе РФ или кога већ-једном речју непожељни су у Русији. Човек је питао због чега? Шта је конкретно скривио?

У том смислу се надовезах и на чињеницу да је неколицина мени блсиких људи позавршавала некакве модуле постидпломских студија и исто тако низ курсева, а гле чуда не израстоше им репови и не постадоше демони, него остадоше људи привржени својој Цркви и својим породицама. Чак и на тему о тзв. Новом светском поретку имају супротно мишљење од оног које се нама пласира преко неких опскурних и мање опскурних медија на српском интернет небу... Што ће рећи, људи искористили прилику, и за "џ" стекли неко образовање које у датом тренутку нису могли да стекну... Да не причам сад примере и сторију о сваком и свакој појединачно...

А ти "друже Илија", који ето, како сам рече пратиш шта админи један другом аминују, зарад здравља ти душевног, свакако немој губити енергију и време на расправу. Бесмислено је кад се расправљаш сам са собом.

Drugovi nismo , braca bi mogli biti ali se sa bratom ne prica sa sarkazmom i cinizmom kao sto vas dvojica pricate. 

Reci mi o novom svetskom poretku kakvo misljenje ima nekolicina tebi bliskih ljudi koje je sponzorisao soros?  

Подели на овим сајтовима

У том смислу се надовезах и на чињеницу да је неколицина мени блсиких људи позавршавала некакве модуле постидпломских студија и исто тако низ курсева, а гле чуда не израстоше им репови и не постадоше демони, него остадоше људи привржени својој Цркви и својим породицама. Чак и на тему о тзв. Новом светском поретку имају супротно мишљење од оног које се нама пласира преко неких опскурних и мање опскурних медија на српском интернет небу... Што ће рећи, људи искористили прилику, и за "џ" стекли неко образовање које у датом тренутку нису могли да стекну... 

Ja sam stvarno nestrpljiv da cujem njihovo misljenje o NSP , pa bih te zamolio kada nadjes vremena da napises nesto o tome 

Подели на овим сајтовима

Ja sam stvarno nestrpljiv da cujem njihovo misljenje o NSP , pa bih te zamolio kada nadjes vremena da napises nesto o tome 

Чак и на тему о тзв. Новом светском поретку имају супротно мишљење од оног које се нама пласира преко неких опскурних и мање опскурних медија на српском интернет небу...

Подели на овим сајтовима

Tek sad vidim sta sam nappisao. Zapravo isto ili sslicno misljenje sa medijima koji prenose vesti o NSP. Moja greska

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...