jocki Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milos87popovic Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pcelica.m Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Postomolitvom Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 Ovlažila misao ljubavnog porekla pa zahteva nežni pristup krvnog delikta, moć razuma kažu, eto, bitno sužena taj performans teži da nas dobro nažulja... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 Које лудило... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 виноградар and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 On 28. 6. 2017. at 16:15, Grizzly Adams рече Које лудило... Expand Šta treba da se radi uz ovu muziku Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 АлександраВ and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 П.С. @Iulianus лаже Он и даље слуша упс ај дид ит агејн. Iulianus је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Јун 28, 2017 Пријави Подели Написано Јун 28, 2017 Ah, bezobrazniče nevaspitani! Znaššš! Evo sad za kaznu pojedi jedan debeli gleee! Nja-nja-nja-nja-njaaaa!!! ЕНЏОЈ! Ведран* and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pcelica.m Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
daljina Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука