Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

http://www.naxi.rs/smak-nova-verzija-pesme-posvecena-zenama#.VWm5bbyli1E

Uoči velikog koncerta na beogradskom Ušću 20. juna, kultna grupa "Smak" odlučila je da svoju publiku iznenadi novom verzijom pesme "Ja volim tvoje grudi".

muzika-ulaznice-za-koncert-smak-usce-od-

- Slušajući i stare pesme svidela nam se ova "Ja volim tvoje grudi", za koju smo ranije mislili da ima pomalo bizaran tekst. Ali kad se malo bolje osvrnemo oko sebe, shvatićemo da nema pesama o grudima na našem jeziku. Zašto da ne pevamo o onome  što volimo? Posvećena je svim ženama - , rekao je Točak.

Boris, Kepa, Zoran i Točak vredno rade na pripremama za koncert, pa svakodnevno i po nekoliko sati provode u studiju.

Na koncertu "Smak" će nastupiti u celovitoj postavi, a na čelu su osnivači: RM Točak-gitara, Boris Aranđelović-vokal, Slobodan Stojanović Kepa-bubnjevi, Zoran Milanović-bas gitara. Njima će se pridružiti novi članovi: Dejan Najdanović Najda-vokal, Mikica Milosavljević-gitara, Dejan Stojanović Kepa jr.-bubnjevi, Dejan Zdravevski-klavijature, Filip Milanović-bas gitara.

Poslušajte novu verziju pesme "Ja volim tvoje grudi".

Znaš da nekad čitam brigu
Sa obraza tvog
Možda slutiš, lažem te
Potpuno se slažem s tobom
Glumim da nisam kriv
I ćutim sa razlogom

Ja volim tvoje grudi
Ja žbunim u tvojoj kosi
Bez uvrede
Ja maštam te

Ja volim tvoje grudi
Ja žbunim u tvojoj kosi
Bez uvrede
Ja maštam te

Vodit ću te u Indiju
Da razgledaš svet
Možda bi isto shvatili
Postoji način da neki svet
Imaš kao svoj
Sve u cilju da mi veruješ

Ja volim tvoje grudi
Ja žbunim u tvojoj kosi
Bez uvrede
Ja maštam te

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...