Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Divna stvar... Neko je ipak uspeo uteci na vreme :)

Јеа, супер му тамо. Прво прао судове, па возио такси, па га сад жена издржава и сад старе дане мисли да згрне паре тако што ће да тужи све и свакога.

Ал свеједно, овај им концерт одличан, само још да закачи онај легендарни концерт - "Задовољштина", па је завршио посо :) Криво ми много што то нисам на време скинуо, док још имало да се нађе по Нету.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Јеа, супер му тамо. Прво прао судове, па возио такси, па га сад жена издржава и сад старе дане мисли да згрне паре тако што ће да тужи све и свакога.

Ал свеједно, овај им концерт одличан, само још да закачи онај легендарни концерт - "Задовољштина", па је завршио посо :) Криво ми много што то нисам на време скинуо, док још имало да се нађе по Нету.

Ocigledno ipak bolje nego ovde, inace bi se odavno vratio. Kao sto znas mnogi bi jedva docekali i mole bar za jedan koncert decenijama :)

Подели на овим сајтовима

Ocigledno ipak bolje nego ovde, inace bi se odavno vratio. Kao sto znas mnogi bi jedva docekali i mole bar za jedan koncert decenijama

Ма он је имао проблеме друге врсте. Прво је сагорео, исфорсирао себе преко сваке мере, онда је себи утувио у главу да може да почне испочетка, ал да прави интернационалну каријеру, па кад је ту пропо, онда из ината није хтео да се врати и направи концерт, јер је рекао да је ставио тачку на све то. Сад види колко се зезнуо, ал му понос не да да каже да је погрешио, па мисли да ће тужбама да згрне велике паре. Трагичан спој лоших одлука и ината.

И наравно да има људи којима је много боље напољу, који тамо процветају и дишу пуним плућима, само што има и људи који једноставно не могу да се снађу тамо, нису за напоље, и то нема везе са њиховом интелигенцијом, способношћу, харизмом ил било чим, једноставно припадају простору ком су рођени и то је то, не могу било где другде. Мислим да је Џони један од тих (којих има у свим областима и професијама).

Него да не спамујем тему, тренутно слушам

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ма он је имао проблеме друге врсте. Прво је сагорео, исфорсирао себе преко сваке мере, онда је себи утувио у главу да може да почне испочетка, ал да прави интернационалну каријеру, па кад је ту пропо, онда из ината није хтео да се врати и направи концерт, јер је рекао да је ставио тачку на све то. Сад види колко се зезнуо, ал му понос не да да каже да је погрешио, па мисли да ће тужбама да згрне велике паре. Трагичан спој лоших одлука и ината.

Dati ovako umno i duhovno skucen komentar na Dzonijevo stvaralastvo i lepotu koju je ostavio iza sebe je, s moje tacke gledista, ravno svetogrdju. Sta da ti kazem a sto ovaj veliki poeta nije vec lepo opevao u svojim pesmama. Uzivaj...

http://www.youtube.com/watch?v=i-uLRvY7crM

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...