Jump to content

Размишљамо ли о сопственој смрти? Како је замишљамо?

Препоручена порука

????????? ???? ????????? рече:

??, ????? , ????? ??, ??? ?? ???????... ?? ?? ?? ???? ????????

Onaj ko zasluzi  confused   

Salim se naravno.  Ne mogu na precac ovako da dam odgovor jer treba dobro porazmisliti i preispitati sebe kako dozivljava Boga, kao oca ili sudiju. I kakvog sudiju ?

???????? рече:

Nema šta da zamišljam svoju smrt kad znam kakva ?e biti  0110_hahaha  Il kanap il voz ili pištolj, mada za ovo zadnje nemam para  smej.gif

A ti brate taj kanap vezi oko prsta da te podseti da za samoubistvo ne mozes da se pokajes NIKADA i od lepseg sveta tesko da ces tada ista videti.

Ali verujem da je ovo samo provokacija ,a ne nesto sto zaista zelis.  :smiley:

Подели на овим сајтовима

један енглески песник је рекао-смрти,ја ћу бити твоја смрт.....  confused

e,sad da je kažem nešto o svom doživljaju....nikad misam zamišljao sopstvenu smrt ali ono što jesam zamišljao i voleo bih da se desi je to da mi,kada umrem,plakate tj. umrlice budu u boji,sa nekim cvetićima itd. što više šarenim po mogućstvu...i unutra ja...kako se smejem,to bi tek voleo,da se na slici na plakati smejem-i to onako blesavo

Постављена слика

evo plakata,tj. radnih verzija.....

Постављена слика

Постављена слика

zatim bi voleo da mi se posle opela pusti krunidbena misa od mocarta,ohridska legenda od stevana hristića i odlomci tj. arije iz figarove ženidbe pošto nema vremena za celu operu jer će narod da ogladni..... 0110_hahaha ljut joooj

ima još puno toga ali to su planovi,za sada toliko  smej.gif

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

deda рече:

??, ???????, ? ????? ? ???? ????? ??????? ?????????, ??? ????? ?? ???? ?????. ??? ?? ?????? ????? ?????? ???? ???????, ????? ?????..??? ??????????? ????? ? ??. ??, ?? ???? ?? ??? ????.

??? ????????? ?????? ???? ????????? ? ???? ??? ?? ??? ???? ????????. ????? ?????? ?????, ??? ??? ?????? ??? ????? ?? ????...????? ???????....

???? ????? ???? ??? ?? ?????...

???? ???? ???? ??? ????...

? ???? ??? ?? ????????...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

???????? рече:
  IXTUS рече:

Uh, ova tema nije bas za odjeljak razbribriga  :smiley:

Grešiš sine ovo baš i jeste za razbibrigu jer smrt i treba da bude takva kao nešto što nas mnogo i ne dota?inje jer znamo da je smrt samo prelazak u neki ljepši svet (valjda)   confused   

Цитат

Gospod nece dati to brate nikako, i i ti to ne zelis siguran sam.

Ne odlu?uje Gospod nego moja ruka koja povla?i obara?.

????? ?? ???? ?????? ????? ???????

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Јој, Моцарте, брате,

ти би то да се ругаш са тог плаката...

као ја сам умро

а ви се још мучите ута та.

Па још и да наметнеш неку озбиљну мјузу  confused

јадан народ,

кад ће ћевапи...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

W.A.Mozart рече:

?

e,sad da je kažem nešto o svom doživljaju....nikad misam zamišljao sopstvenu smrt ali ono što jesam zamišljao i voleo bih da se desi je to da mi,kada umrem,plakate tj. umrlice budu u boji,sa nekim cveti?ima itd. što više šarenim po mogu?stvu...i unutra ja...kako se smejem,to bi tek voleo,da se na slici na plakati smejem-i to onako blesavo

??? ??? ??? ?????? , ???? ??? ?? ?? ???????? ?? ???? , ?? ? ?? ??????, ???? ??? ?? ?????? ?????? ???????? ??????? ?????????? ? ???? ?? ??????? ?????? ????????? ?? ??????? ?? ????? ?????????? ?? ??.

? ????? ??? ?????? ??? ?? ??? ? ??? ???? ?? ???? , ?? ?? ????.

????? ?? ?? ???? ????? ????? ??? ? ??, ? ??? ??????? ? ????.

??? ?? ????? , ????? ????????,???? ?? ??? ???? ?? ?????? ???????? , ??????? ?? ????? ????? , ???? ????????? ? ????, ????? ??????? ???? ?????????, ??? ??? ?? ?? ???? , ? ????? ??? ???????? ?? ??? ?? ????? ????? ????????, ?? ??? ?? ????? ???? ???????? "?????????" ??????? ??? ?????? ??? ???????. confused

?????? ?? ??? ????? ?????? ? ?????...

Подели на овим сајтовима

???????? рече:

Nema šta da zamišljam svoju smrt kad znam kakva ?e biti  smej.gif  Il kanap il voz ili pištolj, mada za ovo zadnje nemam para  confused

???? ?? ????? ?????? ???? ??? ?? ???? ????, ???? ?? ???????? ???? ?? ???? ? ??????? ?? ??? ?? ??????.

????? ???? ?????...???? ?? ?? ???? ?? ??.

Подели на овим сајтовима

пакао, врућина...  1317_womens

иначе, нисам за еутаназирање

ни животиња.

(као ни за ћиповање, ал ај сад то је друга прича)

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...