Jump to content

разлог

Оцени ову тему

Препоручена порука

dovoljno je samo onima koji su vecj tvoji istomishljenici. prichate jedni drugima ono shto vecj mislite i onda tapshete jedni druge po ramenima. to mu dodje neka vrsta medjusobne intelektualne mastrubacije. i to josh virtualne.

Ti si inteligentan čovek a ovo je bilo ... degutantno poredjenje.

Ne treba ti to.

Znam da možeš bolje od ovoga.

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

• Одговори 447
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Rogi pripazi na izražavanje.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

relativno

Појасни.

pa ti pripadash toj grupi koja nishta ne preispituje nego se samo slazhete jedni sa drugima i tapshete jedni druge po ramenima kako ste super zato shto ste hrishcjani.

medicinski termin..

cogito ergo deus est

Подели на овим сајтовима

У Христово васкрсење се не верује због аргумената. У Христово васкрсење те нико неће убеђивати, а Нови Завет није писан да би било кога преобраћао, већ да нама хришћанима остави извештај о спасоносним Христовим делима. То је цивилизацијска и свака друга разлика између нас и вас који сте изван.

Мој смајли и опаска су смешни за увреди које ти овде остављаш.

Ти извештаји као да су резултат играња глувих телефона.

А ја вређам самим тим што сам се усудио да преиспитам темеље Хришћанства, јел?

Ти извештаји су резултат прималаца истих.

Не, него зато што понаваљаш нешто што је давно оборено и покушаваш да срушиш необориво. Темеље хришћанства су покушали да оборе много информисанији и луциднији од тебе, па су стигли до схизофреније. У најбољем случају. Вређаш јер покушаваш да нас "информишеш" о нечему што ми одавно знамо. Ти твоји аргументи су одавно прочитани. Проблем је што си их ти ископао, прочитао или одгледао у неком филму и као безброј њих пре тебе их препричаваш. Свако ко је иоле упознат са хришћанском историјом чита ово што пишеш и смеје се, јер не може да поверује како је могуће да сте већ вековима толики ентузијасти, а падате на првом испиту. Не познајете материју и држите се смешних аргумената. Вређаш, јер би тако вређао просечног хирурга да му у другој деценији двадесет и првог века кажеш: "Докторе знате ли да постоји анестезија?"

Волео бих да видим те апологије овде, или барем линк.

מוות לאוסטאשים

Подели на овим сајтовима

relativno

Појасни.

pa ti pripadash toj grupi koja nishta ne preispituje nego se samo slazhete jedni sa drugima i tapshete jedni druge po ramenima kako ste super zato shto ste hrishcjani.

medicinski termin..

Kakav je takav je - vrijeđanje sagovornika nije dozvoljeno.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

У Христово васкрсење се не верује због аргумената. У Христово васкрсење те нико неће убеђивати, а Нови Завет није писан да би било кога преобраћао, већ да нама хришћанима остави извештај о спасоносним Христовим делима. То је цивилизацијска и свака друга разлика између нас и вас који сте изван.

Мој смајли и опаска су смешни за увреди које ти овде остављаш.

Ти извештаји као да су резултат играња глувих телефона.

А ја вређам самим тим што сам се усудио да преиспитам темеље Хришћанства, јел?

Ти извештаји су резултат прималаца истих.

Не, него зато што понаваљаш нешто што је давно оборено и покушаваш да срушиш необориво. Темеље хришћанства су покушали да оборе много информисанији и луциднији од тебе, па су стигли до схизофреније. У најбољем случају. Вређаш јер покушаваш да нас "информишеш" о нечему што ми одавно знамо. Ти твоји аргументи су одавно прочитани. Проблем је што си их ти ископао, прочитао или одгледао у неком филму и као безброј њих пре тебе их препричаваш. Свако ко је иоле упознат са хришћанском историјом чита ово што пишеш и смеје се, јер не може да поверује како је могуће да сте већ вековима толики ентузијасти, а падате на првом испиту. Не познајете материју и држите се смешних аргумената. Вређаш, јер би тако вређао просечног хирурга да му у другој деценији двадесет и првог века кажеш: "Докторе знате ли да постоји анестезија?"

Волео бих да видим те апологије овде, или барем линк.
Волео бих и ја, али ја их имам само у неелектронским форматима. Тако да се слободно упути у библиотеку и баци на ишчитавање.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Kakav je takav je - vrijeđanje sagovornika nije dozvoljeno.

nije vredjanje, samo rezak humor. ali ovde izgleda smisao za humor nestaje kada ste vi predmet istog.

Докажи.

pa da si se stvarno preispitivao, ne bi sada bio hrishcjanin  greengrin

cogito ergo deus est

Подели на овим сајтовима

Humor je nešto sasvim drugo, humor koji nekoga vrijeđa nije humor. Drži se ZDRAVOG humora.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...