Toma Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 dovoljno je samo onima koji su vecj tvoji istomishljenici. prichate jedni drugima ono shto vecj mislite i onda tapshete jedni druge po ramenima. to mu dodje neka vrsta medjusobne intelektualne mastrubacije. i to josh virtualne. Ti si inteligentan čovek a ovo je bilo ... degutantno poredjenje. Ne treba ti to. Znam da možeš bolje od ovoga. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Нит је смешноsamo onima koji su predmet shale. greengrin Појасни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Rogi pripazi na izražavanje. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Ti si inteligentan čovek a ovo je bilo ... degutantno poredjenje.relativnoПојасни.pa ti pripadash toj grupi koja nishta ne preispituje nego se samo slazhete jedni sa drugima i tapshete jedni druge po ramenima kako ste super zato shto ste hrishcjani.Rogi pripazi na izražavanje.medicinski termin.. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
пинхас Написано Фебруар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 У Христово васкрсење се не верује због аргумената. У Христово васкрсење те нико неће убеђивати, а Нови Завет није писан да би било кога преобраћао, већ да нама хришћанима остави извештај о спасоносним Христовим делима. То је цивилизацијска и свака друга разлика између нас и вас који сте изван. Мој смајли и опаска су смешни за увреди које ти овде остављаш. Ти извештаји као да су резултат играња глувих телефона.А ја вређам самим тим што сам се усудио да преиспитам темеље Хришћанства, јел? Ти извештаји су резултат прималаца истих.Не, него зато што понаваљаш нешто што је давно оборено и покушаваш да срушиш необориво. Темеље хришћанства су покушали да оборе много информисанији и луциднији од тебе, па су стигли до схизофреније. У најбољем случају. Вређаш јер покушаваш да нас "информишеш" о нечему што ми одавно знамо. Ти твоји аргументи су одавно прочитани. Проблем је што си их ти ископао, прочитао или одгледао у неком филму и као безброј њих пре тебе их препричаваш. Свако ко је иоле упознат са хришћанском историјом чита ово што пишеш и смеје се, јер не може да поверује како је могуће да сте већ вековима толики ентузијасти, а падате на првом испиту. Не познајете материју и држите се смешних аргумената. Вређаш, јер би тако вређао просечног хирурга да му у другој деценији двадесет и првог века кажеш: "Докторе знате ли да постоји анестезија?" Волео бих да видим те апологије овде, или барем линк. מוות לאוסטאשים Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 @pinhas Sta ti mislis o stavu Miroljuba Petrovica (po njemu je Judaizam pravo pravoslavlje a ovo pravoslavlje paganizam) da je ikonografija, molitva svetiteljima, sveta tajsna ispovesti i pricesca zapravo ritualno prizivanje demona? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Ti si inteligentan čovek a ovo je bilo ... degutantno poredjenje.relativnoПојасни.pa ti pripadash toj grupi koja nishta ne preispituje nego se samo slazhete jedni sa drugima i tapshete jedni druge po ramenima kako ste super zato shto ste hrishcjani.Rogi pripazi na izražavanje.medicinski termin.. Kakav je takav je - vrijeđanje sagovornika nije dozvoljeno. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 У Христово васкрсење се не верује због аргумената. У Христово васкрсење те нико неће убеђивати, а Нови Завет није писан да би било кога преобраћао, већ да нама хришћанима остави извештај о спасоносним Христовим делима. То је цивилизацијска и свака друга разлика између нас и вас који сте изван. Мој смајли и опаска су смешни за увреди које ти овде остављаш. Ти извештаји као да су резултат играња глувих телефона.А ја вређам самим тим што сам се усудио да преиспитам темеље Хришћанства, јел? Ти извештаји су резултат прималаца истих.Не, него зато што понаваљаш нешто што је давно оборено и покушаваш да срушиш необориво. Темеље хришћанства су покушали да оборе много информисанији и луциднији од тебе, па су стигли до схизофреније. У најбољем случају. Вређаш јер покушаваш да нас "информишеш" о нечему што ми одавно знамо. Ти твоји аргументи су одавно прочитани. Проблем је што си их ти ископао, прочитао или одгледао у неком филму и као безброј њих пре тебе их препричаваш. Свако ко је иоле упознат са хришћанском историјом чита ово што пишеш и смеје се, јер не може да поверује како је могуће да сте већ вековима толики ентузијасти, а падате на првом испиту. Не познајете материју и држите се смешних аргумената. Вређаш, јер би тако вређао просечног хирурга да му у другој деценији двадесет и првог века кажеш: "Докторе знате ли да постоји анестезија?" Волео бих да видим те апологије овде, или барем линк.Волео бих и ја, али ја их имам само у неелектронским форматима. Тако да се слободно упути у библиотеку и баци на ишчитавање. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Појасни.pa ti pripadash toj grupi koja nishta ne preispituje nego se samo slazhete jedni sa drugima i tapshete jedni druge po ramenima kako ste super zato shto ste hrishcjani. Докажи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Kakav je takav je - vrijeđanje sagovornika nije dozvoljeno.nije vredjanje, samo rezak humor. ali ovde izgleda smisao za humor nestaje kada ste vi predmet istog.Докажи.pa da si se stvarno preispitivao, ne bi sada bio hrishcjanin greengrin cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Humor je nešto sasvim drugo, humor koji nekoga vrijeđa nije humor. Drži se ZDRAVOG humora. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Humor je nešto sasvim drugo, humor koji nekoga vrijeđa nije humor. Drži se ZDRAVOG humora.znachi, samo onog chiji predmet nisu hrishcjanstvo i hrishcjani, dogovoreno greengrin cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Докажи.pa da si se stvarno preispitivao, ne bi sada bio hrishcjanin greengrin Добро, значи не мислиш тако. Била је шала. Бар је умеснија од оне пређашње. Напредујеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 ne, al ozbiljno, ne bi bio greengrin cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Humor je nešto sasvim drugo, humor koji nekoga vrijeđa nije humor. Drži se ZDRAVOG humora. greengrin klapklap klapklap(aj da malo tapšemo :bla: ) "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука