Rada ex guscije pero Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 Gospode Isuse Hriste,gresnu me pomiluj greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 564 Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну ! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 565.GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOŽIJI,POMILUJ ME GREŠNU... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 567. . Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 568. GOSPODE,ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ NAS GRESNE! ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 569. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 570. Господе,Исусе Христе,Сине Божији,помилуј ме грешну.Амин. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 571 Gospode Isuse Hriste Sine Boziji pomiluj nas gresne! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 572.Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji,pomiluj me grešnu... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 573. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 574 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj me gresnu! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 575.GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOŽIJI,POMILUJ ME GREŠNU... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 12, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 576. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука