Милан Меденица :) Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 520.GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOŽIJI,POMILUJ ME GREŠNU........ Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 521. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јун 5, 2011 Пријави Подели Написано Јун 5, 2011 522 Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 5, 2011 Пријави Подели Написано Јун 5, 2011 523. GOSPODE,ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI, POMILUJ ME GRESNU ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 525. GOSPODE,ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ ME GRESNU ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 526. Gospode Isuse Hriste Sine Božiji - pomiluj nas grešne. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 528. GOSPODE,ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ NAS GRESNE ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 529. GOSPODE,ISUSE HRISTE,SINE BOŽIJI,POMILUJ ME GREŠNOG smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 530.GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOŽIJI POMILUJ SLUGU SVOG LAZARA... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 4chsmu1 0110_hahaha smej.gif 531. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 532.GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOŽIJI,POMILUJ ME GREŠNU... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 533. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука