Александрида Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 504.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 505. GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ NAS GRESNE! ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 506. Gospode,Isuse Hriste,Sine Božiji pomiluj nas grešne. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 507. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 508. Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, pomiluj nas grešne! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 509.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ.... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 510. GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ NAS GRESNE ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 511. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 512.GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOŽIJI,POMILUJ ME GREŠNU.... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Gospode Isuse Hriste,Sine Boziji,gresnu me pomiluj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 515. Господе Исусе Христе помилуј ме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 516. Gospode ,Sine Boziji, pomiluj mene gresnu! Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Госпођица Марпл Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 517. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Јеси ли утеху делила људима као чисту свету водицу? Јеси ли увек на грудима савести носила Богородицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 518. GOSPODE,ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ ME GRESNU... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука