Гости Guest Написано Април 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 20, 2011 372. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 372. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! moja dusa moje 0205_whistling, moja ljubav moje 0442_feel stiglo 0442_feel 373. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 374.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 22, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 22, 2011 372. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! moja dusa moje girl_jumping, moja ljubav moje srcee stiglo whackado 373. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне. 375. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 376. [glow=blue,2,300]Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! [/glow] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Случајно кликнуо на цитат самог себе. :drugarstvo: Молим да се обрише. algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 377.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 378. Господе,Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 25, 2011 379. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 380.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 381.Gospode Isuse Hriste Sine Božiji pomiluj nas grešne! "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 376. [glow=blue,2,300]Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! [/glow] winter 382. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 383. Г о с п о д е, И с у с е Х р и с т е, С и н е Б о ж и ј и, п о м и л у ј м е г р е ш н о г . Амин! http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 384. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне . Амин! Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 385 Господе , Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука