Milica Bajic Написано Новембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2018 пре 39 минута, Bokisd рече A, joooj, ..... imam neke drugare koji dolaze kod mene i cepamo fudbalicu na TV povezan PC i Xbox 360 controlleri (inace, nema nista zesce nego igrati fudbal dvoje VS dvoje, to je tek haos i 'ludilo'..), jednom smo igrali 10 - 11 sati bez prestanka,.... Читам овде ..имам неке другарице, цепамо фудбалицу ...и мислим се пази овај што има другарице, човече Bokisd, obi-wan and ronin је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2018 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Новембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2018 Повратак у дјетињство, али сада на највећој тежини играм као "Jedi Consular". Није наивно и без моћи пржења људи муњама из прстију не бих далеко догурао: obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2018 Pa to zato sto si consular... kud moze lepo vaspitan cova i batinanje... Dobro nam dosao na forum. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Новембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2018 пре 4 минута, obi-wan рече Pa to zato sto si consular... kud moze lepo vaspitan cova i batinanje... Dobro nam dosao na forum. Уђем у дубине бивше џедајске академије, одрадим шта треба, те ме на изласку сачека онај Ром Геревик са Дантуина да ме опљачка са својим пајташима. Држи он дуг говор како нема преговора, како сам глупа ( играм са женским ликом из неког разлога ), и на крају само каже отегнуто и пријетећи:"А сада џедају, вријеме је да умреееееш!". Ја и Креја у року од двије секунде испалимо громове и сви попадају мртви. Хе хе Боље вас нашао. Шири Добру вијест, Ћирило се вратио obi-wan, Поуке.орг инфо and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2018 пре 1 сат, Срндаћ рече Ја и Креја у року од двије секунде испалимо громове и сви попадају мртви. Al` tako nije gust... nego, prvo ih u prici ismejes najvise sto mozes, a onda - bez munja - uzmes dobar oklop i 2 amaca i umlatis ih kao tepih... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Новембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2018 1 hour ago, obi-wan рече Al` tako nije gust... nego, prvo ih u prici ismejes najvise sto mozes, a onda - bez munja - uzmes dobar oklop i 2 amaca i umlatis ih kao tepih... Знам. Тада сам сконтао да смо прејак пар, па сам је замијенио за Бао Дура и оног Историчара којег нађеш у рушевинама Академије. Историчар је изузетно јак у борби, носи дворучно оружје, што му даје један додатни напад по рунди; напуцао сам му "Master Flurry" напад који даје мислим 2 напада додатна ( значи има 4 ударца сваке рунде ) - а негативни ефекат за шансу за ударац сам нулификовао са "Dual strike" који даје бонус за тај стат када твоји ликови заједно нападају неког. Додај на то још и Борбену медитацију коју имам да бацим на све своје ликове, а која исто даје додатне нападе, као и мајсторска брзина ( која даје додатни напад по рунди и одбрану ) - тако да имам баш агресивну групицу. Само се бринем за Атона када буде имао самосталну борбу са оним Твилек сестрама на Нар-Шада. И на нормалној тежини су ми правиле проблем :/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2018 пре 28 минута, Срндаћ рече и оног Историчара којег нађеш у рушевинама Академије Pa kad igras kao zenski karakter. Igraj muski ko co`ek, tako umesto istoricara dobijes fenomenalnu Brianu, i budes gazda... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2018 пре 46 минута, Срндаћ рече Само се бринем за Атона када буде имао самосталну борбу са оним Твилек сестрама на Нар-Шада. И на нормалној тежини су ми правиле проблем :/ Ma nije problem, samo gledaj kako ga levelujes - mora da nosi najbolji oklop, i da bude ekspert u melee bitkama... Срндаћ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Новембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2018 Da li igrate kompjuterske igrice i koje? Ја не, ал` ови моји троје клинаца вала играју све живо. Сећа ли се можда неко ове заразне игрице још на оном старом Atari ST... Esprit... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давид Написано Новембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2018 World of tanks. Једна мирољубива игрица. obi-wan, Avocado and ronin је реаговао/ла на ово 3 Вера, слога и поштење – српско су спасење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2018 On 28.11.2018. at 15:23, о.Горан рече Сећа ли се можда неко ове заразне игрице још на оном старом Atari ST... Esprit... Iz tog vremena, posto nisam imao svoju masinu, secam se samo nezaobilaznog Laser Squad-a, im`o drugar na Spektrumu, pa sam ponekad igrao kod njega... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2018 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218620482768888&set=gm.2078684555523867&type=3&eid=ARBo3TCLgLAiYhkJoQpiq2S6V_luMKQrKfK-I9SDof9JhJeGspnAKXjQb0EfnSWzWkb9V6cnYrA45MPh&ifg=1 drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Децембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2018 135 sati u zadnje dve nedelje...postalo je problematično ИгорМ and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Децембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2018 Opet sam izbrisao igricu i rekao ženi sa uzme tastaturu (ovo je peti put)....mogu samo reći Gospode Isuse Hriste izbavi me od gejminga. Prošle nedelje sam zakasnio na posao koji počinje u 13:30. Nisam uključio alarm i probudio se oko 15:00 Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука