obi-wan Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 пре 3 минута, Milica Bajic рече НокиЈа 3 U`, pa ti onda mozes da igras PUBG... ... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 @Milica Bajic Evo preporuka za top 10 trkackih i akcionih igara za Nokiu 3. ... ... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече U`, pa ti onda mozes da igras PUBG... ... Е па баш си цар! А где да скинем ово? Јупи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 пре 2 минута, Milica Bajic рече Е па баш си цар! А где да скинем ово? Јупи Trebalo bi da moze ovde... https://pubg-mobile.apk.cafe/nokia/3 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 1 hour ago, Avocado рече Koliko ti je Deda Mraz naplatio? 70eur za logitec g 402 i 25 eur za genius scorpion k6.... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 пре 38 минута, goranger рече 70eur za logitec g 402 i 25 eur za genius scorpion k6.... Nije baš jezivo ali jeste dosta... nadam se da vredi... goranger је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2018 пре 17 часа, obi-wan рече U`, pa ti onda mozes da igras PUBG... ... Инсталирала, шљака, obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2018 @obi-wan види шта ми направи, чучим у гаћама иза ограде, још не могу да провалим како да се обучем, само једног сам пребила голим рукама, а да се ја питам - већ сам мртва неколико пута ...али тако се почиње...сва срећа, ушла сам за почетак као гост obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2018 пре 17 часа, goranger рече 70eur za logitec g 402 i 25 eur za genius scorpion k6.... A bubreg? Oba ili samo levi? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2018 пре 11 минута, Milica Bajic рече чучим у гаћама иза ограде Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2018 @Milica Bajic Ne rekoh ti - PUBG (od Player Unknown's Battle Ground) spada u taj neki novi battle-royale zanr. Ili po srpski - udri koga stignes. Znaci, imas arenu, i tu (kol`ko znam) sve likove vodi zivi igraci, nema NPC-a. Znaci, navuci nesto preko gaca i samo teraj... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2018 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1611829338916485&set=gm.2072340729491583&type=3&eid=ARCRaU8xzZDdWYt45_yHIL4-eYxOJhXyP_ot2WrHDEr3c9ju3mKDROUx15EzdwS4kGVjetKy-zfZViZD&ifg=1 drvce and Avocado је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2018 пре 23 часа, obi-wan рече пре 23 часа, goranger рече Nije lako igrati do 6:00. Ne zbog umora koliko zbog bola u levoj ruci koliko si najduže igrao? Najvise 7-8 sati, npr. Republic Commando, ili KotOR. Posle toga zamor neminovno skroz urusi svaku mogucnost za dalje uzivanje. Inace, ovo je bilo retko, najcesce kad nesto igram to bude negde 2-3 sata, otprilike u trajanu jednog filma ili nesto malo duze. A, joooj, ..... imam neke drugare koji dolaze kod mene i cepamo fudbalicu na TV povezan PC i Xbox 360 controlleri (inace, nema nista zesce nego igrati fudbal dvoje VS dvoje, to je tek haos i 'ludilo'..), jednom smo igrali 10 - 11 sati bez prestanka,.... goranger је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2018 пре 7 минута, Bokisd рече A, joooj, ..... imam neke drugare koji dolaze kod mene i cepamo fudbalicu na TV povezan PC i Xbox 360 controlleri (inace, nema nista zesce nego igrati fudbal dvoje VS dvoje, to je tek haos i 'ludilo'..), jednom smo igrali 10 - 11 sati bez prestanka,.... Ma dobro, moze da se pretera kad `oces. Nego, velim da to nikako i ni najmanje nije dobro. Uza sve drugo, i samo uzivanje ti totalno poremeti. Jednom davno, bila ekipa kod jednog drugara (nas 5-6 muskih i zenskih), ostasmo od 7 uvece do pola 6 ujutro da igramo stoni Riziko. Posle toga smo svi izgledali kao preparirani, da ne pominjem da sam odatle otpesacio do mog stana (7 km), `de je svaki korak bio kao vecnost. Dzabe mu to kad se posle covek leci 2 dana k`o da je pijan pao pod sto... Bokisd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Ma dobro, moze da se pretera kad `oces. Nego, velim da to nikako i ni najmanje nije dobro. Uza sve drugo, i samo uzivanje ti totalno poremeti. Jednom davno, bila ekipa kod jednog drugara (nas 5-6 muskih i zenskih), ostasmo od 7 uvece do pola 6 ujutro da igramo stoni Riziko. Posle toga smo svi izgledali kao preparirani, da ne pominjem da sam odatle otpesacio do mog stana (7 km), `de je svaki korak bio kao vecnost. Dzabe mu to kad se posle covek leci 2 dana k`o da je pijan pao pod sto... Naravno, preterivanje, posle ne znas gde se nalazis. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука