Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Milica Bajic рече

НокиЈа 3 

U`, pa ti onda mozes da igras PUBG... :D

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Milica Bajic 

Evo preporuka za top 10 trkackih i akcionih igara za Nokiu 3.

...

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Milica Bajic рече

Е па баш си цар!

А где да скинем ово? Јупи :)

Trebalo bi da moze ovde...

https://pubg-mobile.apk.cafe/nokia/3

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, goranger рече

70eur za logitec g 402 i 25 eur za genius scorpion k6....

Nije baš jezivo ali jeste dosta... nadam se da vredi...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

@obi-wan види шта ми направи, чучим у гаћама иза ограде, још не могу да провалим како да се обучем, само једног сам пребила голим рукама, а да се ја питам - већ сам мртва неколико пута ...али тако се почиње...сва срећа, ушла сам за почетак као гост :))

Screenshot_20181125-141029.png

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, goranger рече

70eur za logitec g 402 i 25 eur za genius scorpion k6....

A bubreg? Oba ili samo levi?

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Milica Bajic рече

чучим у гаћама иза ограде

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

@Milica Bajic 

Ne rekoh ti - PUBG (od Player Unknown's Battle Ground) spada u taj neki novi battle-royale zanr. Ili po srpski - udri koga stignes. :945729:

Znaci, imas arenu, i tu (kol`ko znam) sve likove vodi zivi igraci, nema NPC-a. Znaci, navuci nesto preko gaca i samo teraj... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, obi-wan рече
пре 23 часа, goranger рече

Nije lako igrati do 6:00. Ne zbog umora koliko zbog bola u levoj ruci :)

koliko si najduže igrao?

Najvise 7-8 sati, npr. Republic Commando, ili KotOR. Posle toga zamor neminovno skroz urusi svaku mogucnost za dalje uzivanje.

Inace, ovo je bilo retko, najcesce kad nesto igram to bude negde 2-3 sata, otprilike u trajanu jednog filma ili nesto malo duze.

A, joooj, :smeh1: .....  imam neke drugare koji dolaze kod mene i cepamo fudbalicu na TV povezan PC i Xbox 360 controlleri (inace, nema nista zesce nego igrati fudbal dvoje VS dvoje, to je tek haos i 'ludilo'..), jednom smo igrali 10 - 11 sati bez prestanka,.... :vrtiglavu:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bokisd рече

A, joooj, :smeh1: .....  imam neke drugare koji dolaze kod mene i cepamo fudbalicu na TV povezan PC i Xbox 360 controlleri (inace, nema nista zesce nego igrati fudbal dvoje VS dvoje, to je tek haos i 'ludilo'..), jednom smo igrali 10 - 11 sati bez prestanka,.... :vrtiglavu:

Ma dobro, moze da se pretera kad `oces. Nego, velim da to nikako i ni najmanje nije dobro. Uza sve drugo, i samo uzivanje ti totalno poremeti.

Jednom davno, bila ekipa kod jednog drugara (nas 5-6 muskih i zenskih), ostasmo od 7 uvece do pola 6 ujutro da igramo stoni Riziko. Posle toga smo svi izgledali kao preparirani, da ne pominjem da sam odatle otpesacio do mog stana (7 km), `de je svaki korak bio kao vecnost. Dzabe mu to kad se posle covek leci 2 dana k`o da je pijan pao pod sto...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Ma dobro, moze da se pretera kad `oces. Nego, velim da to nikako i ni najmanje nije dobro. Uza sve drugo, i samo uzivanje ti totalno poremeti.

Jednom davno, bila ekipa kod jednog drugara (nas 5-6 muskih i zenskih), ostasmo od 7 uvece do pola 6 ujutro da igramo stoni Riziko. Posle toga smo svi izgledali kao preparirani, da ne pominjem da sam odatle otpesacio do mog stana (7 km), `de je svaki korak bio kao vecnost. Dzabe mu to kad se posle covek leci 2 dana k`o da je pijan pao pod sto...

Naravno, preterivanje, posle ne znas gde se nalazis. :lupaglavu:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...