Broken Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 19 минута, matija_ рече Da li je greh skidati i igrati krekovane igre tojest ne placati ih. Mislim na one dobre koje mogu da nauce nesto korisno ljude. Jeste. Idi i ne gresi vise. Neki bi ti mogli reci ovo prvo ali ja ti velim, nije greh. Skidaj i krekuj ali gledaj da dok igras pravdu cinis - ne napadaj nizi level od sebe i deli gold kad ti zaistu. ИгорМ, obi-wan, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 Sad ozbiljno. Moj, brat pre nego što je otišao na put bez povratka - u manastir, počeo je da deli zlatnike koje je teškom mukom skupljao u World of Warcraft. Znači, njegov dwarf hunter je išao po Stormwindu i delio gold, nekom 10, nekom 20 a nekom stotinu. Tako danima. Sećam se da su igrači bili u čudu. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 Bugarin neki me dodao na steam, dok sam rokao csgo. Terao me da udjem kod njega u klan i te munje. Svideo mu se moj awp i poceo da me smara da se trejdujemo. I ja bilmez mu kazem, evo ti awp pucaj par dana, pa ces da mi vratis. On me lik obrisa sutradan i uradi block i ostadoh ja bez awp-a. Smejali su mi se drugari mesec dana i zajebavali me. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 2 часа, Nikola Stojanovic рече Bugarin neki me dodao na steam, dok sam rokao csgo. Terao me da udjem kod njega u klan i te munje. Svideo mu se moj awp i poceo da me smara da se trejdujemo. I ja bilmez mu kazem, evo ti awp pucaj par dana, pa ces da mi vratis. On me lik obrisa sutradan i uradi block i ostadoh ja bez awp-a. Smejali su mi se drugari mesec dana i zajebavali me. Blago dusi tvojoj! Поет and drvce је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 @obi-wan Hahaha i meni iskreno bilo smesno. Al nisam mogao da razumem zbog cega je to uradio. Ali se iskreno nadam i verujem da se kasnije pokajao zbog toga. Nek mu prosti Gospod. Nisam nista bolji od njega. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 2 часа, Nikola Stojanovic рече @obi-wan Hahaha i meni iskreno bilo smesno. Al nisam mogao da razumem zbog cega je to uradio. Ali se iskreno nadam i verujem da se kasnije pokajao zbog toga. Nek mu prosti Gospod. Nisam nista bolji od njega. Sad ti napravi novi nalog, pa idi kod njega i trazi da te primi u klan. A kad te primi kratko vreme se ponasaj normalno, dok ne zadobijes poverenje clanova. Onda lepo uzmi i sutni ga napolje na zimu, da ostane bez sopstvenog klana. I kad ga isteras posalji mu onu sliku Luka na Bespinu `de vice "noooooooooooo!..." ИгорМ and Поет је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 @obi-wan Ma ko ce da se mlati, batalio sam cs odavno. Sad samo rokam sah i bilijar. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 1, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2019 On 31.12.2018. at 17:47, obi-wan рече Sad ti napravi novi nalog, pa idi kod njega i trazi da te primi u klan. A kad te primi kratko vreme se ponasaj normalno, dok ne zadobijes poverenje clanova. Onda lepo uzmi i sutni ga napolje na zimu, da ostane bez sopstvenog klana. I kad ga isteras posalji mu onu sliku Luka na Bespinu `de vice "noooooooooooo!..." obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 3, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2019 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155890261991899&set=gm.2128270143898641&type=3&eid=ARCkTS6AYh89wT1LygYpK6-PVPQjUbFWuAIHc-RlCeZbPFkRQ2B8EdJ4F8qDSlh5CBXDHdAEaJNwwuVc&ifg=1 drvce, Срндаћ and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
matija_ Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 Pomaze Bog. Posto sam maloletan i ne mogu da jos polazem vozacki ispit interesuje me da li je greh ili nesto sto ne bi trebao da radim ako kupim volan (sa njim se dobije menjac i papucice) i kosta oko 30eur. Da bi igrao i malo naucio o voznji. I naravno ne mislim da porovodim sate igrajuci vec cisto onako posto i sam znam da ne valja trositi vreme na gluposti. Sad ne znam sta Vi mislite. Koji je vas savet? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 10 минута, matija_ рече Pomaze Bog. Posto sam maloletan i ne mogu da jos polazem vozacki ispit interesuje me da li je greh ili nesto sto ne bi trebao da radim ako kupim volan (sa njim se dobije menjac i papucice) i kosta oko 30eur. Da bi igrao i malo naucio o voznji. I naravno ne mislim da porovodim sate igrajuci vec cisto onako posto i sam znam da ne valja trositi vreme na gluposti. Sad ne znam sta Vi mislite. Koji je vas savet? Pre svega dobrodosao na forum. Kad nesto platis, sve ono sto ide uz to se ne dobija jer si platio, nemoj da te niko laze. A na sta mislis da trosis vreme, da neces da kopas mozda ugalj u rudniku tako maloletan? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
matija_ Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 2 минута, drvce рече Pre svega dobrodosao na forum. Kad nesto platis, sve ono sto ide uz to se ne dobija jer si platio, nemoj da te niko laze. A na sta mislis da trosis vreme, da neces da kopas mozda ugalj u rudniku tako maloletan? Pa mislio sam da trosim vreme prema moljenu ka Bogu i isto da citam Svete spise. A ovako da se ucim nekim stvarima kao sto sam i naveo npr. da se ucim dok sam mlad. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
matija_ Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 5 минута, drvce рече Pre svega dobrodosao na forum. Kad nesto platis, sve ono sto ide uz to se ne dobija jer si platio, nemoj da te niko laze. A na sta mislis da trosis vreme, da neces da kopas mozda ugalj u rudniku tako maloletan? Pa mislio sam da trosim vreme prema moljenu ka Bogu i isto da citam Svete spise. A ovako da se ucim nekim stvarima kao sto sam i naveo tojest da se ucim dok sam mlad. * Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 3 минута, matija_ рече Pa mislio sam da trosim vreme prema moljenu ka Bogu i isto da citam Svete spise. A ovako da se ucim nekim stvarima kao sto sam i naveo npr. da se ucim dok sam mlad. Dobro. Ako budes igrao ge-te-a, onda bi valjalo da imas i neki molitvenik uza se, jer ce se cesto namestati situacija dostojna kajanja. Tamo su mnoga ruzna desevanja predstavljena kao vid zabave, tako da to moze negativno da utice na tvoju maloletnu psihu. Lady Godiva and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
matija_ Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 2 минута, drvce рече Dobro. Ako budes igrao ge-te-a, onda bi valjalo da imas i neki molitvenik uza se, jer ce se cesto namestati situacija dostojna kajanja. Tamo su mnoga ruzna desevanja predstavljena kao vid zabave, tako da to moze negativno da utice na tvoju maloletnu psihu. Sto se tice gta igrao sam ga pre dok sam bio bludnik ali od skora pre jedno pola godine prestao sam dosta igara da igram. Danas mladi postaju bludnici veoma rano. Ja sam mislio na one igre koje mogu da me nauce necemu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука