Milica Bajic Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 35 минута, matija_ рече Ja sam mislio na one igre koje mogu da me nauce necemu. Пробај Земљопис/Geo quiz drvce and matija_ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 6 минута, Milica Bajic рече Пробај Земљопис/Geo quiz Може мало ближе објашњење каква је то игрица Милице Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 50 минута, matija_ рече Sto se tice gta igrao sam ga pre dok sam bio bludnik ali od skora pre jedno pola godine prestao sam dosta igara da igram. Danas mladi postaju bludnici veoma rano. Ja sam mislio na one igre koje mogu da me nauce necemu. Uvek imam problem da prepoznam da li je u pitanju trol ili pravi neofit... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 14 минута, Avocado рече Uvek imam problem da prepoznam da li je u pitanju trol ili pravi neofit... Inace, zamisli da u postojeci lore neke igre osim vec prisutnih trolova, ogra i ostalih ubacis novu klasu - "pravi neofit". Kakva bi to pometnja bila, brajko moj... Avocado and drvce је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 47 минута, Mali Marko рече Може мало ближе објашњење каква је то игрица Милице Није ваљда да не знаш? Ове нове генерације ц ц ц .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 1 сат, drvce рече Dobro. Ako budes igrao ge-te-a, onda bi valjalo da imas i neki molitvenik uza se, jer ce se cesto namestati situacija dostojna kajanja. Tamo su mnoga ruzna desevanja predstavljena kao vid zabave, tako da to moze negativno da utice na tvoju maloletnu psihu. Што бре, дрвце? Ево ја сам играла гта, и то без молитвеника, па испадох релативно нормална. :D Срндаћ and Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 Управо сада, Lady Godiva рече Што бре, дрвце? Ево ја сам играла гта, и то без молитвеника, па испадох релативно нормална. : D Imas li polozeno za kamion? Срндаћ, obi-wan and Avocado је реаговао/ла на ово 1 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 Управо сада, drvce рече Imas li polozeno za kamion? Не. Шта нам то говори? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 3 минута, Lady Godiva рече Не. Шта нам то говори? Eto, @matija_ , vidis sta moze da se dogodi kada se zapadne u relativizam, budes relativno normalan, ali apsolutno nema nista od tvoje dozvole. Zato, bolje cuvaj tih 30evr da se ko covek rukujes sa komisijom pred polaganje. matija_ је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 12 минута, drvce рече Eto, @matija_ , vidis sta moze da se dogodi kada se zapadne u relativizam, budes relativno normalan, ali apsolutno nema nista od tvoje dozvole. Zato, bolje cuvaj tih 30evr da se ko covek rukujes sa komisijom pred polaganje. Није рекао да хоће да полаже за Ц. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
matija_ Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 14 минута, Lady Godiva рече Није рекао да хоће да полаже за Ц. Па ја хоћу за ауто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 5 минута, matija_ рече Па ја хоћу за ауто. Mlad si, zato to i zelis. Ako hoces da te devojke neodoljivo zele, onda pusti ta putnicka vozila... A, drugo, kad mislis da ce da stignu oni autonomni konvoji Tesla kamiona kod nas? I ko ce da razvozi svu onu robu i ljude okolo u medjuvremenu? Moras da se osamostalis, da budes malo i praktican. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
matija_ Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 2 минута, drvce рече Mlad si, zato to i zelis. Ako hoces da te devojke neodoljivo zele, onda pusti ta putnicka vozila... A, drugo, kad mislis da ce da stignu oni autonomni konvoji Tesla kamiona kod nas? I ko ce da razvozi svu onu robu i ljude okolo u medjuvremenu? Moras da se osamostalis, da budes malo i praktican. Није ми циљ да привучем девојке нити ће ми бити. Кад будем спреман онда ћу да се оженим а сад у те``везе`` не желим да упадам нити ћу. Једноставно некоме је глупо а некоме је и паметно али то је моје мишљење јер треба чувати своју полну чистоту. drvce, Avocado and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 10 минута, matija_ рече Није ми циљ да привучем девојке нити ће ми бити. Кад будем спреман онда ћу да се оженим а сад у те``везе`` не желим да упадам нити ћу. Једноставно некоме је глупо а некоме је и паметно али то је моје мишљење јер треба чувати своју полну чистоту. Off road, tamo si siguran od devojaka. matija_, obi-wan and Avocado је реаговао/ла на ово 1 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 1 сат, Milica Bajic рече Није ваљда да не знаш? Ове нове генерације ц ц ц .... Ништа не знамо, морамо да учимо од старијих... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука