goranger Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 ZOWIE EC2-B Mouse for e-Sports Pisao sam deda mrazu.... https://steelseries.com/gaming-keyboards/apex-m750 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 пре 1 сат, Broken рече Šta se igra ? Cs go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 пре 2 часа, Broken рече Šta se igra ? Ja trenutno H.A.W.X. i neke modove za Empire at War... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 пре 27 минута, goranger рече Cs go Imaš neki nick name ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 Управо сада, obi-wan рече Ja trenutno H.A.W.X. i neke modove za Empire at War... Moram da izguglam št aje to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 пре 6 минута, Broken рече Imaš neki nick name ? Silvera je nickname a heruvim48 username Dodaj me na steam da obrnemo koji vingman 2 na 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 пре 2 минута, goranger рече Silvera je nickname a heruvim48 username Dodaj me na steam da obrnemo koji vingman 2 na 2 Sine moj, čedo moje svetosavsko,pa ja nemam tu igricu. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 пре 2 минута, Broken рече Sine moj, čedo moje svetosavsko,pa ja nemam tu igricu. Kupiće ti čika goran onda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 Braćo, imam problem. Instalirao sam Battlefield 2 neki paket sve ima u njemu. Napravio account, settings , sve...i kad treba da se zakačim na server on me izbaci iz igre. Prvi put kao da mi je otvorio neko prozorče gd eje pisalo nešto kao privatna mreža i bilo je da se čekira na dva polja. Nisam obraćao pažnju na to. Sad mi se taj prozorčić više ne pojavljuje a ja ne znam šta da podesim i u čemu može biti problem ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 1 hour ago, goranger рече ZOWIE EC2-B Mouse for e-Sports Pisao sam deda mrazu.... https://steelseries.com/gaming-keyboards/apex-m750 Koliko ti je Deda Mraz naplatio? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 1 hour ago, Broken рече Moram da izguglam šta je to. H.A.W.X. je avio arkada, sa nekim sitnim elementima simulacije... ... ... Empire at War je RTS (Real Time Ttrategy) na miljeu Star Wars-a, za koji je napravljeno nekoliko odlicnih modova... ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 Може ли нешто од овога да се игра на телефону? Дајте неку препоруку плиз. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 Управо сада, Milica Bajic рече Може ли нешто од овога да се игра на телефону? Дајте неку препоруку плиз. Ovo sto sam ja postavio ne moze. Koj` telefon imas? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 Управо сада, obi-wan рече Ovo sto sam ja postavio ne moze. Koj` telefon imas? НокиЈа 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 пре 41 минута, Broken рече Braćo, imam problem. Instalirao sam Battlefield 2 neki paket sve ima u njemu. Napravio account, settings , sve...i kad treba da se zakačim na server on me izbaci iz igre. Prvi put kao da mi je otvorio neko prozorče gd eje pisalo nešto kao privatna mreža i bilo je da se čekira na dva polja. Nisam obraćao pažnju na to. Sad mi se taj prozorčić više ne pojavljuje a ja ne znam šta da podesim i u čemu može biti problem ? Ako mislis na stari Battlefield 2 (iz 2005. godine), ne verujem da njega jos neko igra, tj. verovatno nije vise podrzan na serverima. Trebalo bi da moze da se igra single, ali multi mozda vise ne vazi. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука