Jump to content

Đorđe Balašević, pro et contra

Оцени ову тему

Јаков.

Da li volim Balaševića?  

50 члановâ је гласало

1. 1. Da li volim Balaševića?

• da
      3
    • ne
      15
    • ravnodušan-na
      7

Препоручена порука

I da, ne poklanja vam on svoje pesme pa da mislite da morate da mu budete nešto dužni. I pekar prodaje svoju kiflu, kupiš ako valja, a šta pekar govorio ili koja ubeđenja imao mnogo te ne zanima.

???????

Не морам да купим Ђолетове песме , има их на јутубету и без пара

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Одговори 244
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Није ствар у томе већ што није наше да о томе разглабамо.

Шта је он,бели медвед,или су оне медведице...ајд молим те,овде се на форуму прашило на све живо,од целе естраде до патријаршије и владика,па  ником ништа...

И сад треба због две опајдаре и пар патетичних балада да се устручавамо...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ne menja se teza vec se promasila tema.

A u "slicnim pricama" tj. temama tracerskog karaktera ne bih ucestvovala.

Nisi odgovorila na pitanje da je obrnuta situacija da je Balasevic taj koji radi takve stvari,da li bi onda prica o tome bila nepristojna i nekulturna.

Ako cemo iskreno,tema je o tom koncertu u Mostaru,tako da hipoteticki sve sto bi se pisalo van toga,jeste promasaj teme. Ja sam inace obrisao svoje komentar posle 2 sekunde o nekim stvarima gde sam se nastavio na Srdjanovu poruku no Srdjan je bio brzi pa je odgovorio,ali to i dalje ne znaci da neke stvari stoje i da je tako kako je.

Javna licnost podleze tim stvarima. Kao sto ce neko ko je javna licnost imati razne benificije od vlasti,od drustva,od toga da mu ustupe mesto u redu u prodavnici ili da lakse dodje do nekih ciljeva,tako isto nije izuzeta od toga da kako seju odnosno rade da ce ljudi posmatrati i to.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Nisi odgovorila na pitanje da je obrnuta situacija da je Balasevic taj koji radi takve stvari,da li bi onda prica o tome bila nepristojna i nekulturna.

Ako cemo iskreno,tema je o tom koncertu u Mostaru,tako da hipoteticki sve sto bi se pisalo van toga,jeste promasaj teme. Ja sam inace obrisao svoje komentar posle 2 sekunde o nekim stvarima gde sam se nastavio na Srdjanovu poruku no Srdjan je bio brzi pa je odgovorio,ali to i dalje ne znaci da neke stvari stoje i da je tako kako je.

Javna licnost podleze tim stvarima. Kao sto ce neko ko je javna licnost imati razne benificije od vlasti,od drustva,od toga da mu ustupe mesto u redu u prodavnici ili da lakse dodje do nekih ciljeva,tako isto nije izuzeta od toga da kako seju odnosno rade da ce ljudi posmatrati i to.

Да и тад би било некултурно !

И неприсојно !

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Evo ja se bavim muzikom ako si hteo nesto konkretno da pitas.

Super je djole... Njegov kvalitet lezi u celom paketu, u emociji koju hirurski precizno a opet leprsavo pretace u tekstove i u muzici. Muzika mozda nije po svacijem ukusu ali to samo potvrdjuje da se radi o pravoj umetnosti koja nikada ne treba da podilazi publici i da se "svima svidja"....

Како се бавиш музиком, и питао сам Јустинијана.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Izvinjavam se. Mislila sam da je tema Balasevic i njegov koncert, stvaralastvo ... Nisam znala da ujedno treba da raspravljamo o tome s' kim mu je zena ili cerka spavala. Ja se povlacim sa teme.

А бре,шта се сад вређате, па ето, можда га је несрећа у браку инспирисала да пише и компонује добре песме...

Ето,имам и ја цд бест оф Ђоле, и знао сам да заплачем уз Ладачког Васу...и ми хеви металци имамо душу  not_i

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Немојте се свађати због моје грешке, ја сам скренуо са теме и написао сам нешто што, стварно, није баш лепо.

Подели на овим сајтовима

А бре,шта се сад вређате, па ето, можда га је несрећа у браку инспирисала да пише и компонује добре песме...

Ето,имам и ја цд бест оф Ђоле, и знао сам да заплачем уз Ладачког Васу...и ми хеви металци имамо душу  not_i

Ti da cutis, nasla sam ti devojku! :)

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Ja volim Balaševića.

Ја волим Sarah Darling , али надам се да неће жена ово да прочита.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Hoće neko u Mostar? :) Gledao sam ga jednom pred rat u Sarajevu i neću nikad više. Studirao sam u Novom Sadu, tamo mi kao studentu bila skupa karta za njegove koncerte.

Odavno ove naše ne gledam, bih eventualno Darkwood Dub, Kandu, Kodžu i Nebojšu i još neke. Bliži se prvi septembar i Waters u Areni, kakav crni Đole, mada mi je na manje od dva sata vožnje kolima.

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...