Jump to content

Đorđe Balašević, pro et contra

Оцени ову тему

Јаков.

Da li volim Balaševića?  

50 члановâ је гласало

1. 1. Da li volim Balaševića?

• da
      3
    • ne
      15
    • ravnodušan-na
      7

Препоручена порука

Pa ima dobru muziku, to se ne moze poreci. Nastupi su mu odlicni uzivo, interakcija sa publikom, pa kad prica neke price izmedju pjesama, sve to ostavlja odlican utisak za nastup. 

Ti se baviš muzikom?

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 249
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ti se baviš muzikom?

Slusam je. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Slusam je. 

Dobro, pitam jesi muzičar?

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Dok nisam siguran da li uopste ide juznije u Srbiju, u Kragujevac

Zadnji put je bio 2011. godine, pre toga nekoliko puta, mada ne narocito cesto...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Dobro, pitam jesi muzičar?

Evo ja se bavim muzikom ako si hteo nesto konkretno da pitas.

Super je djole... Njegov kvalitet lezi u celom paketu, u emociji koju hirurski precizno a opet leprsavo pretace u tekstove i u muzici. Muzika mozda nije po svacijem ukusu ali to samo potvrdjuje da se radi o pravoj umetnosti koja nikada ne treba da podilazi publici i da se "svima svidja"....

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Не волем Ђолета! Искрено, не знам зашто! Имам тако пар пјевача које не волим, а које иначе много људи воли и радо слуша, а ја...........Ц.....!!! :(

Не волим Здравка Чолића, Жељка Самарџића, Жељка Бебека, Бору Ђорђевића.......(има их још, не могу се сјетити)

Ето сад........разоткрих се.........пуцајте    gringrin   gringrin  gringrin

П.С. зашто ја морам бити најгора од све дјеце!!!?  molimoli

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Нисам ни ја неки његов фан, знам тек по неку песму (просто слушам другу врсту музике), ал` ме живо интересује, одакле многи знају да је он нула од човека? Лично искусили, познају га па их заврн`о их нешто, није испунио нешто што им је обећао, оставио их на цедилу, шта ли!?

Подели на овим сајтовима

@@Odahviing,

Хехеххехе није, није :0104cheesy: Мада, има ту прича и прича о њих двоје, али не бих ја о томе :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

Ја му познајем жену.

То је супер! Значи да ниси геј! :) :) :)  :0104cheesy:  

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Ја му познајем жену.

Е Срђо,мени причали неки новосађани,да је добијала батине од Ђолета,јер је шврљала...јел истина?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

@@Зосима,

Не знам да ли је добила батине, јер би их добијала много често. Шта сам све видео својим очима, морао бих да користим оне речи које не користим, а и које се не употребљавају на овом форуму.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...