Jump to content

Козметика

Оцени ову тему

Изида

Препоручена порука

• Одговори 133
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Maxfactor korektor mi je preko potreban .Na to dodam malo tečnog pudera,pa kameni pudrer da sve ujednačim,nanesem i malo kuglica na jagodice,koristim posebnu četkicu za ivice,da se ne vidi linija pudera,to mi je uvek bilo grozno.Maskaru ne stavljam,uvek mi je teško da je lepo skinem,pocrvene mi oči,ali zato stavim malo crnog kreona,ajlajner ili neki kvalitetniju senku u više nijansi,odaberem jedan sjaj iz kolekcije i samo  malo popravim liniju usana.

P.s.LOL

P.s.s.Ne šminkam se više.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ja se jako retko šminkam. S toga s bakom uglavnom vodim rat oko toga. Svi drugi su to već davno uklavirili, jedino ona još živi u nadi - da će da me promeni.  Milion puta mi recimo kaže, što se ne našminkam, a kada se nakanim da stavim nešto malčicko na oke, onda mi se zagleda u te iste oke kao vuk u Crvenkapu i "drekne" u njenom maniru : " Ti šminkala? Ti šminkala? Nemoj da me zezaš. Ha, ha, ha. :) "  I tako, ne možeš svetu ugoditi.

Kada sam u svom elementu, stavim maskaricu, senku svetle boje, i oke mi dođu do izražaja. Stavljam sjaj ili labelo "Pearl & shine", jer je gotovo neutralno, odnosno divna nijansa roze.

To je jako retko, uglavnom ne stavljam ništa. Nemam pojma što tako radim, otkad znam za sebe.

Volim lakove za nokte, i to je moja strast.

Eto, ako sam po tome, neumerena, onda jesam. Imam ih u puno nijansi. Za šminkom, nisam nikada bila "luda". A da me pitate, za lakove...sve dajem, samo mi lakiće ne dirajte. :)))

Ja volim da je sve na meni čisto i mirisno. Ispeglano.To mi je u izgledu moga tela, pojave, kao i oblačenja najbitnije. I najvažnije.

Zato valjda toliko i ne polažem toliko, na tu šminkicu. :)

:)

Подели на овим сајтовима

Maxfactor korektor mi je preko potreban .Na to dodam malo tečnog pudera,pa kameni pudrer da sve ujednačim,nanesem i malo kuglica na jagodice,koristim posebnu četkicu za ivice,da se ne vidi linija pudera,to mi je uvek bilo grozno.Maskaru ne stavljam,uvek mi je teško da je lepo skinem,pocrvene mi oči,ali zato stavim malo crnog kreona,ajlajner ili neki kvalitetniju senku u više nijansi,odaberem jedan sjaj iz kolekcije i samo  malo popravim liniju usana.

P.s.LOL

P.s.s.Ne šminkam se više.

Šminkaš se apsulutno isto kao i ja... :D Samo što ja uspem maskaru da stavim, ali samo kad imam dobru četkicu :D

Jedno vreme sam oči šminkala u crno, skroz crno, izgledala sam kao panda. A usta- crveno. Malo je reći da sam bila prilično upadljiva. I malo je reći da to i dan danas obožavam da radim, samo ređe :D

• Волим 1

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • 2 weeks later...

Не могу рећи ни да шминкам, али ни да не! Да, шминкам се понекад! Више се шминкам преко зиме, јер се љети шминка топи и то ме нервира! И то кад се шминкам је умјерено! Међутим, кад идем на наступ, онда се обавезно нашминкам! Ту се мораш нашминкати и то онако као лопатом што више то боље, јер рефлектори кад упиље у тебе, колико год да ставиш шминке, мало је!

:)

Oprosti na pitanju, a gde nastupas pa ti treba toliko sminke? [emoji4]
Подели на овим сајтовима

Oprosti na pitanju, a gde nastupas pa ti treba toliko sminke? [emoji4]

Којекуде по бијеломе свијету :)

Шалим се, пјевам у хору па идемо тако свугдје по градовима и наступамо. Просто се мораш "натрацкати" ако мислиш да се види твоје лице на сцени, а не рефлектујућа кугла  :D

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Којекуде по бијеломе свијету :)

Шалим се, пјевам у хору па идемо тако свугдје по градовима и наступамо. Просто се мораш "натрацкати" ако мислиш да се види твоје лице на сцени, а не рефлектујућа кугла :D

[emoji106]

Poslano sa mog GT-S6810P koristeći Tapatalk

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

"Најсујетније су жене које не користе козметику"...рече ономад Коко, а ко сам ја да не верујем краљици стила :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ne sminkam se inace, a ako resim da se nasminkam, onda to bude: Maskara, senka za oci,olovka za oci, rumenilo i sjaj za usne. 

Podloge, korektori, tecni puderi, kameni puderi, puderi u prahu, bronzeri, sajneri i ostale fasadne boje nikad nisam stavljala na lice...pokusavala sam ali ne ide brate,previse truda a manjka mi umesnosti za tako sto.

A kako rece Koko onomad, a Morticia je citirala...previse sam sujetna da bih se sminkala  :)))  zivim u ubedjenju da sam lepsa bez sminke.... :stadaradim: O ,gresna li sam... 7896634

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...