Mironosica Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 senčenje lica Natasa., Danijela and Дуња је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Anette је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Listam po netu i naidjoh na ovaj clank. Sminka zaista cuda cini. http://www.nadlanu.com/pocetna/zabava/Za-plakanje-Kako-izgledaju-cuvene-zvezde-bez-sminke-FOTO.g-1716721.131.html Ђенифер Љопез ми је највеће изненађење. Фала, Тале, на овим фоткама, осећам се мање јадно. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Ma nisu uopšte toliko strašne, sasvim ok izgledaju, samo su nam nametnute nerealne slike o ženskoj lepoti, pa podsvesno umišljamo da su svaki dan kao na crvenom tepihu. part one part two Ayla је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Елизабет, 23 слова у имену. Сурова си. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Рекох осећам се мање јадно, а ти ми одмах скрља осећај: Ma nisu uopšte toliko strašne, sasvim ok izgledaju "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Један мали оф топик,или ти запажање Дуња је ових дана,бар по писанију на форуму у одличној форми,изашла из неких бедака и тако то... :good2: Ова са 23 слова,је тренутно без мушкарца и тако, сад се глупира по форуму...мада ће то бити кратког даха... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Ma nisu uopšte toliko strašne, sasvim ok izgledaju, samo su nam nametnute nerealne slike o ženskoj lepoti, pa podsvesno umišljamo da su svaki dan kao na crvenom tepihu. part one part two Istina Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Рекох осећам се мање јадно, а ти ми одмах скрља осећај: Ja se sećam Slika forumaša, nema ti šta da se osećaš jadno ...ako si to bila ti. Дуња је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 ...ako si to bila ti. Две Мирјам би било много на једном форуму. Ја сам, јес' да сам докона, али не толико да бесим туђе фотке. Зосима and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Један мали оф топик,или ти запажање Дуња је ових дана,бар по писанију на форуму у одличној форми,изашла из неких бедака и тако то... :good2: Зоске, лисцу стари. Какав бедак - у сну се не снило! Зосима је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Две Мирјам би било много на једном форуму. Ја сам, јес' да сам докона, али не толико да бесим туђе фотке. Onda ih šiješ sve tamo po izgledu, i to kažem ja koja reeetko deli komplimente, stvarno retko . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Onda ih šiješ sve tamo po izgledu, i to kažem ja koja reeetko deli komplimente, stvarno retko . (склањам шишке са чела) и одох да се стидим Хвала, Изгубљена КаћO Наташа Б. - лакше мoм сићушном интелекту д' упамти "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Један мали оф топик,или ти запажање Дуња је ових дана,бар по писанију на форуму у одличној форми,изашла из неких бедака и тако то... :good2: Ова са 23 слова,је тренутно без мушкарца и тако, сад се глупира по форуму...мада ће то бити кратког даха... Ti znas http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Не свакодневно,и не кад увек излазим.И то-подлога, пудер, црни или зелени крејон, сенке 2-3 (обично љубичаста, или сиво- црна или зелена варијанта пошто имам зелене очи), руменило, маскара (црна понекад и зелена),и сјај на усне или лабело.Више имам обичај да истакнем очи. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука