Јован Чакарески Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 MaXFactor Pudre....... 4chsmu1 RiciRici parfeme crvenilo cena svi znate . http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Мислиш, скупе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Мислиш, скупе? klapklap pomesao sam ..... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Да живим на високој нози, користила бих и скупе козметичке препарате, вероватно. Мада, још ми не требају klapklap Овако, глупо је да користим Ланком козметику а таман имамо за рачуне и храну месечно. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Па ја не користим никакве препарате,осим природних.А чујем да су ови на нашем тржишту обично плагијати,брзо се и кваре, прескупи су. klapklap Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2010 A ovo sam dobio na bliss jeeee klapklap klapklap http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Šta će ti lak za nokte i sjenke moj Jovane? klapklap "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Šta će ti lak za nokte i sjenke moj Jovane? klapklapNe meni, to sam stavio za primer bliss jeeee klapklap http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Šta će ti lak za nokte i sjenke moj Jovane? klapklapNe meni, to sam stavio za primer whackado klapklapHe-he,sad sam povezao,tu i onu sliku ispod...Nice try. bliss jeeee "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Šta će ti lak za nokte i sjenke moj Jovane? klapklapNe meni, to sam stavio za primer whackado klapklapHe-he,sad sam povezao,tu i onu sliku ispod...Nice try. bliss jeeeeGde ispod ? confused 4chsmu1 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Мислим све је то фино, али ако човјек није задовољан никакав парфем неће му помоћи да се љепше осјећа - љепота долази изнутра, не споља. Видим доста старих људи којима се очи сијају као у дјетета, и лице им ведро, изгледају по 15 година млађе. А други се пак шминкају и оперишу, па опет изгледају као зомбији, у њиховим очима само тама. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=9746171 "Свакодневна"... Нешто то стално носим са собом.... klapklap ништа претјерано, имам козметике доста, али више подјелим, јер не носим, ово изнад је једино што највише користим, , нисам за скупе производе, постоји доста сасвим ок линија производа са веома приступачним цјенама. Не "болујем" да мора бити скупо. Имам тетку која од тога "болује" , па често има "вишка" па покупим klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Slusaj Swarowsky, gore u poll treba da dodas i cetvrtu opciju, nesto kao "sta ti je to?" ili "sacuvaj me Boze", za nas koji smo zbunjeni pitanjem... Ovako smo mnogi diskriminisani i onemoguceno nam je glasanje, a za to mozemo da te tuzimo Natasi Kandic... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Slusaj Swarowsky, gore u poll treba da dodas i cetvrtu opciju, nesto kao "sta ti je to?" ili "sacuvaj me Boze", za nas koji smo zbunjeni pitanjem... Ovako smo mnogi diskriminisani i onemoguceno nam je glasanje, a za to mozemo da te tuzimo Natasi Kandic... Molba uslisena klapklap http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Мислим све је то фино, али ако човјек није задовољан никакав парфем неће му помоћи да се љепше осјећа - љепота долази изнутра, не споља. Видим доста старих људи којима се очи сијају као у дјетета, и лице им ведро, изгледају по 15 година млађе. А други се пак шминкају и оперишу, па опет изгледају као зомбији, у њиховим очима само тама.PotpisI jos jedno pitanje: cemu to sluzi,i da li moze da se maze na lebac? klapklap Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука