Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Не тугуј Драги! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ne vidim ništa loše ako se malo doteravamo, samo ne treba preterivati. Ja na primer uzmem plave farmerke i jeftinu belu košulju, doduše Made in Italy, i momci u njihovim skupim Dolce & Gabbana prebacuju mi da sam kao maneken (ranije pre stomaka, danas vele da izgledam kao trudnica 4chsmu1)... Jednom sam imao ružičastu košulju. Tad od muškaraca niko nije nosio ružičasto. Prljavo ružičasto, sa cvetićima oko dugmića; kupio brat od pokojnog komšije u Tajlandu; onome se nije svidelo i poklonio meni.. ah, košulja je bila zakon, kad izađem na ulicu samo izleću iz butika i zevaju... godinu, dve kasnije nose i drugi ružičasto, ali ne onako... Sa vremenom košulja se pocepala, i danas me malo boli duša što takvu košulju ne mogu nigde da nabavim. Ali zato svuda ono pe*ersko Dolce & Gabbana... Kako sam malo pustio stomak, ja uzmem crnu košulju (jer crno mršavi) na plave farmerke, otkovčam rukave jer ne volem stegnute rukave.. i gle, par godina kasnije... Kao pubertetlija nemam novac. Obučem dakle, da mi bude malo toplo u toku zime, prsluk od denima, i preko prsluka jaknu. Momci me ismejavaju, ali šta ću jadan kad mi je hladno i nemam novac. Godinu dana kasnije momci po gradu nose prsluk i preko nje jaknu. Vele meni da ja kao maneken, a ja sve od muke... i sad ko je kriv? А ја баш волим и розе и љубичасте кошуље, за Ускрс сам купио једну љубичасту и сиви јелек са љубичастим тракама. Срећом примам ону стипендију од државе па бар од тога могу да поштедим родитеље. Ево једна фотка са полуматуре 4chsmu1 види се розе кошуља http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Lijepo,lijepo 4chsmu1 na kockice 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 U početku kao pubertetlija malo sam počeo karate.. bilo je preko škole, ništa ozbiljno, a trener, već sa sedom kosom, više se bavio svojom mladom devojkom sa nekih 17 ili 18 godina... Kad sam krenuo da učim zanat, upisao sam se u neki tekvondo-klub, ali i ovde sam posle par meseci prestao. 2004-e trenirao sam ving čun, ali zbog faksa prestao. Ovde sam inače upoznao svoju mladu profesoriu koju sam istovremenom imao na faksu... 2006-a.. zbog zaljubljenosti prestao kratko sa faksom i pošao u tajlandski boks. Ovde sam najduže, i najozbiljnije vežbao (po četiri do pet dana nedeljno, za nepunih 6 meseci skinuo 30 kilograma; slika na fejsu mi je iz tog vremena). Još uvek sam član kluba, ali kako sam ponovo krenuo na faks, retko idem na trening, veoma retko, skoro nikako... da se ozbiljno vežba sport, treba ipak biti slobodan. A ja da idem na trening, no sutra ili prekosutra čeka me neki ispit, nije to to.. Želja bi mi bila da kombijujem tajlandski boks ili karate kiokušin sa jedne i brazilski džijudžicu ili džudo (ovo da hvatam devojke) sa druge strane, nikakav mixed martial arts, zadnje mi se ne sviđa, nego jedno pa drugo.. Vidjite ovoga foliranta, odkad su me, uz njegovu asistenciju, banovali, napisao je preko 90% poruka. Dakle, ti si student, odnosno, prekinuo si studije a na ekumenistickom rotari klubu "verujem" si prosle godine pisao da hoces maturu da polazes. Ranije si pisao da studiras masinstvo, pa si onda nasao neku sliku nekog djeteta sa fejsbuka i predstavljas se kao to dijete. Ekspertu za stari zavjet, dje si nasa mene, cikotica, rodjenoga Podgoricanina, da zezas. I sto zezas ovu djecu i ove dobre i postene ljude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Јована убав мoмe, кога ќе се ожени... "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Na polaganju moram sako i kravatu. Srećom, u pravilniku ne piše koje boje... Druze, sto ti to polazes??? Maturu prvi dio??? Maturu drugi dio??? Zanat??? Ispite sa fakulteta koji studiras??? Ispite sa fakulteta, kojeg si davno prestao da studiras??? Kabalu prvi dio??? Kabalu drugi dio??? Predispit za rabina??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Chand Sifarish - Fanna Прелијепа пјесма.... предиван филм trening Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Maturu već imam. :smiley: Om Shanti Om - Ajab Si Part 1 HD 720p Trovacnica je zatvorena, pa ne mogu da skinem ono sto si pisao prije pola godine ili godinu dana, gdje si pisao da treba da polazes maturu. A dje to na polaganju mora da se nosi sako??? A??? Studira sam i ja u Njemackoj, zavrsio ovdje fakultet, pa mi nidje nije trebao sako i kravata, nego sam svoje ispite moga polagat i u pidzami. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Чејовићу, шта ти је??? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Imam i zanat - po struci bio bi mašinski strugar odnosno cnc, ali zadnji put ovo sam radio negde 2004-e. Ako si masinostrugar i ekspert za CNC masine, reci mi koju toleranciju koristis na one dimenzije u crtezu, na koje nije data tolerancija. Ali reci brzo, posto vidim da si tu. Odgovore, koje budes davao veceras ili sjutra ce biti odgovori nekih drugih a ne tvoji. Pricaj! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Na polaganju moram sako i kravatu. Srećom, u pravilniku ne piše koje boje... Zanat si davno polozio. Maturu takodje, Davno si prestao da studiras. Na kojem to sada ispitu treba da sada nosis sako i kravatu??? A dje si nasa mene da foliras!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Plus minus 0,1, dakle - 0,005 do + 0,005 A nije tacno "strucnjaku", nego postoje fine, srednje i grube opste tolerancije, koje se naznacuju na crtezu i po njima se onaj ko radi na CNC masini orjentise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ово питање ми је мало нелогично, јер оно што је за мене скупо, за некога је јефтино. Иначе мени од козметике преко доњеог веша, чарапа и слично још увек купује мајка, што би новопечени певачи рекли "Мој стилиста је моја рођена мајка". ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Plus minus 0,1, dakle - 0,005 do + 0,005 Sredina izmedju minus 0,005 i plus 0,005 je 0,01 blavoru! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Чејовићу.. козметика trening Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука