Jump to content

Козметика

Оцени ову тему

Изида

Препоручена порука

Niveu najčešće koristim,navikla sam na nju,kreme i kupke za kupanje.

Ignjate,vidiš li ti nešto drugo osim đavola u većini stvari?Stvarno me zabrinjavaš,čoveče  stadaradim

Koja god da je tema tebi su samo đavolske stvari u pitanju.

Nivea-klasika  0102_laugh. Maslinovo ulje ponekad?

Da,za kosu naročito  stadaradim.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' />
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Одговори 133
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Niveu najčešće koristim,navikla sam na nju,kreme i kupke za kupanje.

Ignjate,vidiš li ti nešto drugo osim đavola u većini stvari?Stvarno me zabrinjavaš,čoveče  stadaradim

Nivea-klasika  0102_laugh. Maslinovo ulje ponekad?

Da,za kosu naročito   womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' />

Dobro je maslinovo ulje, ali mnogo me svu umasti  stadaradim

Подели на овим сајтовима

Nisam znala,oprosti,mada me je sve što pišeš i potsećalo na Miroljuba.Trebaće vremena,ali i malo više otvorenog uma.Na pravom si mestu onda  0102_laugh  stadaradim

Ipak  stadaradim

Moguce, moguce  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Nisam znala,oprosti,mada me je sve što pišeš i potsećalo na Miroljuba.Trebaće vremena,ali i malo više otvorenog uma.Na pravom si mestu onda  0102_laugh  stadaradim

Ipak  stadaradim

I tvoj trud uz molitvu  womens  0102_laugh
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ignjate,vidiš li ti nešto drugo osim đavola u većini stvari?Stvarno me zabrinjavaš,čoveče  stadaradim

Pa bio sam zarazen miroljubovim virusom i ........jos se lecim,ali tesko ide. womens

demonizovo ga Miroljub 0102_laugh

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

makaki, MP demonizovanje deluje samo dok je zrtva direktno tj indirektno izlozena, tj covek mu se predstavi ili nesto prokomentarise, a MP mu kaze: "Ti si demonizovan!" 0102_laugh stadaradim 0102_laugh stadaradim womens 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

makaki, MP demonizovanje deluje samo dok je zrtva direktno tj indirektno izlozena, tj covek mu se predstavi ili nesto prokomentarise, a MP mu kaze: "Ti si demonizovan!" 0102_laugh stadaradim 0102_laugh stadaradim womens 0110_hahaha

E sad mi je lakse prosto mi dodje da  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

nego izvinte na offtopic, evo da kazem nesto sto se tice teme:

Kelvin Klein no Friend of mine! 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Da se vratimo na temu.Zna li neko da li postoji zvanican stav Crkve po pitanju kozmetike,sminkanja....

Да,ко је за сех пре брака,може да се шминка,а ко није,само сапун... 4chsmu1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Da se vratimo na temu.Zna li neko da li postoji zvanican stav Crkve po pitanju kozmetike,sminkanja....

Да,ко је за сех пре брака,може да се шминка,а ко није,само сапун... 4chsmu1

A ko je sestodnevac sme da koristi samo cedj od pepela 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...