Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Мислим све је то фино, али ако човјек није задовољан никакав парфем неће му помоћи да се љепше осјећа - љепота долази изнутра, не споља. Видим доста старих људи којима се очи сијају као у дјетета, и лице им ведро, изгледају по 15 година млађе. А други се пак шминкају и оперишу, па опет изгледају као зомбији, у њиховим очима само тама. U ocima mi nije tama, iako se sminkam, i ne robujem predrasudama... DMK је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Мислим све је то фино, али ако човјек није задовољан никакав парфем неће му помоћи да се љепше осјећа - љепота долази изнутра, не споља. Видим доста старих људи којима се очи сијају као у дјетета, и лице им ведро, изгледају по 15 година млађе. А други се пак шминкају и оперишу, па опет изгледају као зомбији, у њиховим очима само тама.PotpisI jos jedno pitanje: cemu to sluzi,i da li se maze na lebac? Ne. I ne mora sve da se jede Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Jesam li odmah zla ako se sminkam? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Па добро, имам доста стране шминке, али џаба ми сад кад ме мрзи то да радим, па стоји. Не придајем више томе толики значај као раније, кад сам се сваки дан шминкала и то од основне! Боемски, пре 10 година, на сплаву Блек Пантерс Музичка подлога за ову фотку је Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Па добро, имам доста стране шминке, али џаба ми сад кад ме мрзи то да радим, па стоји. Не придајем више томе толики значај као раније, кад сам се сваки дан шминкала и то од основне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ja se sada ne šminkam,ali se sjećam dana kad sam bio mlađan lovac jaaaaaaaa.... Bilo je poželjno malo srediti izlog "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ja se sada ne šminkam,ali se sjećam dana kad sam bio mlađan lovac jaaaaaaaa.... Bilo je poželjno malo srediti izlog izlog? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ja se sada ne šminkam,ali se sjećam dana kad sam bio mlađan lovac jaaaaaaaa.... Bilo je poželjno malo srediti izlog izlog? Da.Spoljašnjostttt. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Машо... ти си прелијепа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Nećete mi zamjeriti,ja mislim da je ljepša sada... "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Јесам вала Тавита, само се то не види већ неко време од кг, а тек што сам згоднааааа ... Мислим испод овог скафандера. пс то се ја шалим на свој рачун, мало да ублажим тугу, чемер и јад! Огло, хвала на утеси Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Nećete mi zamjeriti,ja mislim da je ljepša sada... Једном лијепа, увијек лијепа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ne razumem se previse u ovo, niti nesto razlikujem posebno sminku i to... ali jedno znam nista lepse na celom svijetu nema nego videti devojku u Crkvi na sluzbi, liturgiji bez imalo sminke, a oci joj sijaju t4431 Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Slusaj Swarowsky, gore u poll treba da dodas i cetvrtu opciju, nesto kao "sta ti je to?" ili "sacuvaj me Boze", za nas koji smo zbunjeni pitanjem... Ovako smo mnogi diskriminisani i onemoguceno nam je glasanje, a za to mozemo da te tuzimo Natasi Kandic... Molba uslisena `Fala... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ne razumem se previse u ovo, niti nesto razlikujem posebno sminku i to... ali jedno znam nista lepse na celom svijetu nema nego videti devojku u Crkvi na sluzbi, liturgiji bez imalo sminke, a oci joj sijaju t4431 Što,drogira se ? DMK and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука