Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 @Tavita Pa dobro,htio sam da kažem da ste obije zgodne,ali kada insistiraš na skromnosti,onda neću (jel ovo ide u onaj topik o komplimentima i dr. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Јашта смо :0104cheesy: Ми смо ти из оног краја Босне ђе је све пуначко takeoff Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ух..... немогу да смислим мушкарца са пуд(E)ром, али ако је за женске онда је оправдано bleh Postalo ti je i E problematično :0104cheesy: bleh Ne,jedno vrijeme sam morao posebnog računa da vodim oko sredstava za i posle brijanja.(osjetljiva koža i tako to) Mada sam volio i parfeme.E ondaK se oženih i Kažem ti godinama se sve to reguliše 4chsmu1 Само се ти шаши на мој рачун. Оћеш да писем мало македонски можда би ме боље разумео 4chsmu1Axe dark temptation, axe africa, classic touch (marka?), beckham signature (dobio od mame na poklon takeoff).. i to je sve. Ništa skupo.. samo što je skupo ne mora da je dobro. И ја нешто слићно користим зависи шта уватим у продавници. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Dobro necu da se mesam u ovu temu vise posto sam nekompetentan 31 Mene jedna druga stvar zanima, Masa me je podstakla na razmisljanje, o jednoj Ducicevoj misli i koliko je ona tacna dakle evo je: Ima nesreća koje ne postoje za čoveka, ali postoje za ženu, kao i obratno. Najveća ženina nesreća, to je kad počne verovati da njena lepota propada. Ovo verovanje, na žalost, počinje vrlo rano, čak pre tridesete godine; i zato je potpuna sreća ženina vrlo kratkog veka. Strah da poružnja, dostiže vrhunac njenog očajanja, kakvo ljudi ne mogu ni zamisliti. Ova vrsta nesreće ne postoji za čoveka, zato što on s godinama ne poružnja, nego često postane čak i lepši. Osim toga, čovekova lepota nema u društvu i životu ono mesto koje ima lepota ženina. Čovek bi imao isto očajanje samo kad bi znao da s godinama propada njegova pamet, ali se i tu događa sasvim protivno, jer je čovek s godinama sve pametniji. Samo gubitak zdravlja ili časti, bile bi za čoveka dve nesreće nepopravljive zauvek, a sve drugo je odista samo u njegovim rukama. Ženino očajanje za izgubljenu lepotu, prevazilazi i njeno žaljenje za izgubljeno zdravlje, ili za svoje propalo ime. One bi volele biti i bolesne, i važiti za nečasne, i biti siromašne, nego važiti za ružne među ljudima, i, možda, još više među ženama. Ali je sreća što ženina lepota opada lagano i postupno, i što se žena toliko navikne na svoje lice, ogledajući se svaki dan u ogledalu, da i ne opazi ni kad istinski poružnja. Međutim, kad bi se žena oglednula u ogledalu samo svake pete godine, mnoge bi presvisle od bola. Ima divan starogrčki epigram jedne kurtizane: "Ja, čiji je drski smeh ispunjavao Grčku, ja, Laida, koja je doskora imala na pragu čitava jata ljubavnika, posvećujem ovo ogledalo Afroditi, jer neću da sebe gledam ovakvu kakva sam, a onakvu kakva sam bila juče, ne mogu." Za žene izgubiti lepotu, znači kao tvrdici izgubiti svoj novac, ili kao vojniku svoj mač i slavu, ili građaninu svoj ugled. Ima i mnogo žena koje su ružne, ali im se dive ljudi ako su plemenite. Međutim, nisu ipak tim utešene te nesrećne žene, kao što nisu time zadovoljeni ni ti dobri ljudi. I Viktor Igo je otimao drugima žene, ali se nikad nije otimao za žensku ljubav, jer je bio zaljubljen u sebe, i to sasvim onoliko koliko su drugi ljudi zaljubljeni u ženu. Bio je još veliki broj pesnika, čak i najvećih, koji su imali talenta za pesmu, a nisu imali talenta za ljubav; i ko zna kolika je to bila nesreća i za njih i za svet. Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Swarovskiiii.. volis Kaliopi?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 И ја нешто слићно користим зависи шта уватим у продавници. Probaj liniju STR8 (lično preferiram black,ali i blue je podobro ) "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Da, da, mame... 0104_cheesy Ja tradicionalno koristim axe, en. lynx. Ranije sam znao da kupujem skupe parfeme, ali zabadava.. Joop, onaj ružičasti, u početku stvarno lepo miriše, nekako orijentalno-fantastično kao iz bajka iz 1001 noći, ali posle mi upadljivo smrdi.. Bulgari, onaj plavi, imao je meni jedan depresivan miris. Hugo Boss bio je dobar, ali skup je, za € 50 mogu da kupim deset axe parfema. I zadnje nije tako loše. takeoff moze preporuka?? http://www.mercadolibre.com.ve/jm/img?s=MLV&f=19232914_7301.jpg&v=E Midnight / Avon Uopste nije skup, a predivan je!! poledaj u parfimeriji primjerak, pa ces osjetiti :0104cheesy: 75ml Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Swarovskiiii.. volis Kaliopi?? На ово мислиш http-~~-//www.youtube.com/watch?v=0fPGbOPDK5U :0104cheesy:Немогу да кажем да пева лоше има лепе песме takeoff И ја нешто слићно користим зависи шта уватим у продавници. Probaj liniju STR8 (lično preferiram black,ali i blue je podobro 4chsmu1) Колко код вас кошта црни ? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Пошто је вазано за тему, поставићу овдје један текст, па би ми било драго да чујем ваше мишљење о овоме. Дакле ради се о Старцу Пајсију: Улепшавање (дотеривање): прљање иконе Божије Каквог изгубљеног света има данас! Жене данас стављају у своју косу некакве смесе и на шта миришу! Да добијеш алергију. Када видим жену из света са њеном светском лепотом и мирисима, изнутра се жестим. Кажу ми: "Ова је ишла у Немачку да учи за козметичарку". Шта је то козметика, питам. "Козметичарке, кажу ми, праве од старица младе жене". Тада се сетих да сам видео једну старију жену са водоравном линијом на челу. После сам питао једног њеног познаника: "Шта јој се, јадници, догодило?" "А, ништа", каже ми. "Имала је операцију затезања коже, да би нестале боре". А ја сам мислио да се повредила па је имала хируршку интервенцију..., Докле је стигао данашњи свет! - Старче, данас дотеривање не сматрају грехом. - Да, то сам схватио. Видео сам једну душу, која је прво била као Анђео, а касније нисам могао да је препознам када се офарбала. "Бог је све створио веома добро, рекох јој, али је са тобом направио велику грешку!" "Зашто оче"? - каже ми. "Није ти ставио црнило испод очију! Ту је погрешио! Док је друге људе створио добро, и начинио их лепима, код тебе је погрешио! Зар не схваташ? То те поружњује! Као да узмеш једну византијску икону, па је одавде и оданде замажеш бојама, и тако је поквариш. Да одемо до иконе Божије да ставимо боје? То је као да један иконописац наслика икону, а да после дође неки који не зна да иконопише, па узме боје и поружни икону. Исто и ти радиш. То је као да кажеш Богу: 'Ниси то добро урадио, Боже мој. Ја ћу то да исправим!'" Другом приликом дође једна са ноктима до овде, као у мачке, офарбаним у црвено, и каже ми: "Дете ми је озбиљно болесно. Помоли се оче! И ја сам се молила, али... " "Како си се молила", кажем јој. Ти гребеш Христа са оваквим ноктима! Прво исеци нокте, и дете ће бити добро. За здравље свога детета, бар да исечеш нокте и да се оставиш фарбања. "Да их офарбам у бело, оче?" Ја сам ти рекао да скинеш боју и да исечеш нокте, да учиниш једну жртву за здравље свог детета. Шта је ово? Да је хтео, Бог би те направио са црвеним ноктима." "Да их офарбам у бело?" Ето ти опет! "Да си добро и ти и твоје дете", рекох у себи. Децу највише разбољева мајка, кад није обучена пристојно и још покушава да "обрлати" своју децу. Може неко да буде мало ружан, или да има неки недостатак. Зна Бог то и духовно ће му помоћи, јер се Бог више стара о души него о телу. Сви имамо своје добре стране и мало недостатака - неке своје крстиће - не крст - што нам помаже у спасењу душе наше. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 DA, Swarovski ..na to... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Колко код вас кошта црни ?3-4 € deodorante,a eu i after su malo skuplji.Veoma pristupačni u svakom slučaju.Edit:sad sam ja zaboravio E "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Moja je dusa prirodna, i Gospoda ljubim takva kakva jesam! po djelima ce mi se suditi, ne po kolicini make-upa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ali crnčugeNemoj te izraze molim te, to ne pristaje ni skinheadsima a ne hriscanima takeoffNego sto mene i moje pitanje od gore svi kuliraju bas me zanima :0104cheesy: I da slazem se sa Milevom, u dosta stvari... Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Пошто је вазано за тему, поставићу овдје један текст, па би ми било драго да чујем ваше мишљење о овоме. Дакле ради се о Старцу Пајсију: Улепшавање (дотеривање): прљање иконе Божије Каквог изгубљеног света има данас! Жене данас стављају у своју косу некакве смесе и на шта миришу! Да добијеш алергију. Када видим жену из света са њеном светском лепотом и мирисима, изнутра се жестим. Кажу ми: "Ова је ишла у Немачку да учи за козметичарку". Шта је то козметика, питам. "Козметичарке, кажу ми, праве од старица младе жене". Тада се сетих да сам видео једну старију жену са водоравном линијом на челу. После сам питао једног њеног познаника: "Шта јој се, јадници, догодило?" "А, ништа", каже ми. "Имала је операцију затезања коже, да би нестале боре". А ја сам мислио да се повредила па је имала хируршку интервенцију..., Докле је стигао данашњи свет! - Старче, данас дотеривање не сматрају грехом. - Да, то сам схватио. Видео сам једну душу, која је прво била као Анђео, а касније нисам могао да је препознам када се офарбала. "Бог је све створио веома добро, рекох јој, али је са тобом направио велику грешку!" "Зашто оче"? - каже ми. "Није ти ставио црнило испод очију! Ту је погрешио! Док је друге људе створио добро, и начинио их лепима, код тебе је погрешио! Зар не схваташ? То те поружњује! Као да узмеш једну византијску икону, па је одавде и оданде замажеш бојама, и тако је поквариш. Да одемо до иконе Божије да ставимо боје? То је као да један иконописац наслика икону, а да после дође неки који не зна да иконопише, па узме боје и поружни икону. Исто и ти радиш. То је као да кажеш Богу: 'Ниси то добро урадио, Боже мој. Ја ћу то да исправим!'" Другом приликом дође једна са ноктима до овде, као у мачке, офарбаним у црвено, и каже ми: "Дете ми је озбиљно болесно. Помоли се оче! И ја сам се молила, али... " "Како си се молила", кажем јој. Ти гребеш Христа са оваквим ноктима! Прво исеци нокте, и дете ће бити добро. За здравље свога детета, бар да исечеш нокте и да се оставиш фарбања. "Да их офарбам у бело, оче?" Ја сам ти рекао да скинеш боју и да исечеш нокте, да учиниш једну жртву за здравље свог детета. Шта је ово? Да је хтео, Бог би те направио са црвеним ноктима." "Да их офарбам у бело?" Ето ти опет! "Да си добро и ти и твоје дете", рекох у себи. Децу највише разбољева мајка, кад није обучена пристојно и још покушава да "обрлати" своју децу. Може неко да буде мало ружан, или да има неки недостатак. Зна Бог то и духовно ће му помоћи, јер се Бог више стара о души него о телу. Сви имамо своје добре стране и мало недостатака - неке своје крстиће - не крст - што нам помаже у спасењу душе наше. :0104cheesy: takeoff 4chsmu1 4chsmu1 poklonСтарац је закон !!!!! Колко код вас кошта црни ?3-4 € deodorante,a eu i after su malo skuplji.Veoma pristupačni u svakom slučaju.Edit:sad sam ja zaboravio E Хехехе.... видиш шта се дешава кад се смејеш туђој несрећи bleh Па код нас је око +10 е, зато га не користим. Кад дођем у БГ купићу 2-3 0104_cheesy http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Фарбам се у црвено, лакирам нокте, пеглам косу.. користим кармин, чак и руменило!! стављам маскару, и креон, ех!! зар и креон?? Волим лијепе мирисе, користим и крему за лице!! чак и тоник!! и млијеко за скидање шминке! Ух... Ово ми већ личи на питања из оног силног приручника за исповјест од километар.. "Правим гримасе док се шминкам" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука