Natasa. Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Ja ne volim puder, nekako imam osećaj da sam prljava,nikad ga ne stavljam. Sad kad je zima ponekad stavim toniranu kremu jer sam bleda, pa mi da malo pigmenta. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Maxfactor korektor mi je preko potreban .Na to dodam malo tečnog pudera,pa kameni pudrer da sve ujednačim,nanesem i malo kuglica na jagodice,koristim posebnu četkicu za ivice,da se ne vidi linija pudera,to mi je uvek bilo grozno.Maskaru ne stavljam,uvek mi je teško da je lepo skinem,pocrvene mi oči,ali zato stavim malo crnog kreona,ajlajner ili neki kvalitetniju senku u više nijansi,odaberem jedan sjaj iz kolekcije i samo malo popravim liniju usana. P.s.LOL P.s.s.Ne šminkam se više. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Ja se jako retko šminkam. S toga s bakom uglavnom vodim rat oko toga. Svi drugi su to već davno uklavirili, jedino ona još živi u nadi - da će da me promeni. Milion puta mi recimo kaže, što se ne našminkam, a kada se nakanim da stavim nešto malčicko na oke, onda mi se zagleda u te iste oke kao vuk u Crvenkapu i "drekne" u njenom maniru : " Ti šminkala? Ti šminkala? Nemoj da me zezaš. Ha, ha, ha. " I tako, ne možeš svetu ugoditi. Kada sam u svom elementu, stavim maskaricu, senku svetle boje, i oke mi dođu do izražaja. Stavljam sjaj ili labelo "Pearl & shine", jer je gotovo neutralno, odnosno divna nijansa roze. To je jako retko, uglavnom ne stavljam ništa. Nemam pojma što tako radim, otkad znam za sebe. Volim lakove za nokte, i to je moja strast. Eto, ako sam po tome, neumerena, onda jesam. Imam ih u puno nijansi. Za šminkom, nisam nikada bila "luda". A da me pitate, za lakove...sve dajem, samo mi lakiće ne dirajte. Ja volim da je sve na meni čisto i mirisno. Ispeglano.To mi je u izgledu moga tela, pojave, kao i oblačenja najbitnije. I najvažnije. Zato valjda toliko i ne polažem toliko, na tu šminkicu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Maxfactor korektor mi je preko potreban .Na to dodam malo tečnog pudera,pa kameni pudrer da sve ujednačim,nanesem i malo kuglica na jagodice,koristim posebnu četkicu za ivice,da se ne vidi linija pudera,to mi je uvek bilo grozno.Maskaru ne stavljam,uvek mi je teško da je lepo skinem,pocrvene mi oči,ali zato stavim malo crnog kreona,ajlajner ili neki kvalitetniju senku u više nijansi,odaberem jedan sjaj iz kolekcije i samo malo popravim liniju usana. P.s.LOL P.s.s.Ne šminkam se više. Šminkaš se apsulutno isto kao i ja... Samo što ja uspem maskaru da stavim, ali samo kad imam dobru četkicu Jedno vreme sam oči šminkala u crno, skroz crno, izgledala sam kao panda. A usta- crveno. Malo je reći da sam bila prilično upadljiva. I malo je reći da to i dan danas obožavam da radim, samo ređe Srdasce је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 29, 2015 Пријави Подели Написано Јун 29, 2015 The Power of MAKEUP! - Moć makeupa Slike žena i djevojaka sa pola lica pod makeup-om: http://magazin.aktualne.cz/kuriozity/na-make-upu-neni-nicspatneho-je-to-zabava-volaji-zeny/r~13ad2fd41bde11e59d310025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-16 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
divna.vracar Написано Јул 10, 2015 Пријави Подели Написано Јул 10, 2015 Не могу рећи ни да шминкам, али ни да не! Да, шминкам се понекад! Више се шминкам преко зиме, јер се љети шминка топи и то ме нервира! И то кад се шминкам је умјерено! Међутим, кад идем на наступ, онда се обавезно нашминкам! Ту се мораш нашминкати и то онако као лопатом што више то боље, јер рефлектори кад упиље у тебе, колико год да ставиш шминке, мало је! Oprosti na pitanju, a gde nastupas pa ti treba toliko sminke? [emoji4] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 10, 2015 Пријави Подели Написано Јул 10, 2015 Oprosti na pitanju, a gde nastupas pa ti treba toliko sminke? [emoji4] Којекуде по бијеломе свијету Шалим се, пјевам у хору па идемо тако свугдје по градовима и наступамо. Просто се мораш "натрацкати" ако мислиш да се види твоје лице на сцени, а не рефлектујућа кугла divna.vracar је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
divna.vracar Написано Јул 10, 2015 Пријави Подели Написано Јул 10, 2015 Којекуде по бијеломе свијету Шалим се, пјевам у хору па идемо тако свугдје по градовима и наступамо. Просто се мораш "натрацкати" ако мислиш да се види твоје лице на сцени, а не рефлектујућа кугла [emoji106] Poslano sa mog GT-S6810P koristeći Tapatalk Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 My boyfriend does my makeup... aneb jakej jsem amater... Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 ''No makeup'' - makeup tutorial Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 "Најсујетније су жене које не користе козметику"...рече ономад Коко, а ко сам ја да не верујем краљици стила Adelaida and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Ne sminkam se inace, a ako resim da se nasminkam, onda to bude: Maskara, senka za oci,olovka za oci, rumenilo i sjaj za usne. Podloge, korektori, tecni puderi, kameni puderi, puderi u prahu, bronzeri, sajneri i ostale fasadne boje nikad nisam stavljala na lice...pokusavala sam ali ne ide brate,previse truda a manjka mi umesnosti za tako sto. A kako rece Koko onomad, a Morticia je citirala...previse sam sujetna da bih se sminkala zivim u ubedjenju da sam lepsa bez sminke.... O ,gresna li sam... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 http://static.fjcdn.com/pictures/Shop+cuey+derp_c169f7_3496557.jpg Podseti me naslov teme. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Шминкам се, кад ми дође! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука