Aquilius Cratus Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Čudovište iz Loh Nesa? trening dada Nisi mnogo pogrešila,skoro da i ličimo,samo je moj vrat malo manji prstgore I prozdreces nas ako se ne cuvamo? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Bog ti dobro dao,Anci!Izvoli! HVAAAAAAAAAAAAAAAAAAlLLLLLLLLAAAAAAAAAAA trening dadaPa kako ste?Šta sam propustila? prstgore “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 ma daaaaaaa.....ti si bre jedna veselica- dobrica, ovaj sluzavi je vezan za kafu, nikako za tebe! dada E,sad si me postidela,Emily treningIma li nešto novo kod tebe,kako si?Ima li kiše tamo u tvojoj parohiji? prstgore “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Čudovište iz Loh Nesa? 0110_hahaha 0110_hahaha Nisi mnogo pogrešila,skoro da i ličimo,samo je moj vrat malo manji trening I prozdreces nas ako se ne cuvamo? womens Ako me evolucija ne zakači u međuvremenu,sve je moguće dadaE,Akvi,druže moj,pa kako si?Osim što vodiš borbe sa vetrenjačama,(videla sam),piješ kafu,jel tako? prstgore “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ja sam dobro,Anci.Ne znam sta si propustila posto nisam bila ceo dan u forumu.Prvo sam bila na picu sa jednim divnim bratom,sto sam ga upoznala preko prstgore,a posle sam isla da vezbam voznju. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Polažeš vozački?Kako ide? Eto i ja sam bila na piću ( neka bude jedno,ne smem da kažem koliko je pića u stvari bilo nesiguran ) sa divnim baticama sa ŽRU i jednom duvnom sekanom.Bilo mnogo lepo. bliss jeeee “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 bliss jeeee Dobro vece ljudi-... jedna dupla kafa za mene... Moze???? Anastasija kako je bilo.... Kako mi je moje nesiguran omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Anci,polozila sam voznju,jos prosle godine.Nego vezbam da vozim. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Izvoli,Glorija! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Jao bas ti hvala Izida... Divna si.... jel gorca??? bliss jeeee omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Gloria,nema na cemu.Gorca je,pa ti dodaj secer,ako zelis. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 bliss jeeee Dobro vece ljudi-... jedna dupla kafa za mene... Moze???? Anastasija kako je bilo.... Kako mi je moje nesiguran Znaš,šta...odlično si izabrala.Marti je jedan izuzetan čovek,sa velikim srcem.I zaista izgleda onako kao na fotki,dakle nikakva fotomontaža nije u pitanju.Ma izgleda bolje,bre. prstgoreToliko smo se ismejali i ispričali da smo se jedva svi rastali.E,da je moglo još duže da traje,ali neka,sledeći put idemo mi kod Martija,onako u kamionče se potrpamo i pravac kod njega.Kao što napisah na brojanju MARTY RULES,ali ni VSI nije za "bacanje" :cheesy: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Anci,polozila sam voznju,jos prosle godine.Nego vezbam da vozim. Ovako nesiguran bliss jeeee http://www.youtube.com/watch?v=ybThC8OofCg “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Eto i ja sam bila na piću ( neka bude jedno,ne smem da kažem koliko je pića u stvari bilo nesiguran ) sa divnim baticama sa ŽRU i jednom duvnom sekanom.Bilo mnogo lepo. bliss jeeee Е, и ја била исто на једним дивном пићу, и све је било тако прекрасно ! nesiguran :cheesy: prstgore Да нисмо биле на истом месту, са истим друштвом ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 bliss jeeee nesiguran :cheesy: "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука