Jump to content

Ћаскање уз кафу код кафе ЖРУ куварице

Оцени ову тему

Препоручена порука

hehe, al' ste radosni, zarazno bre, evo mi osmeh 4 metra  :drugarstvo:

bila sam i ja na picu ali sa uobicajenim drugaricama koje mi prijaju, nishta novo a uvek ponesto novo  bliss jeeee

je li cure, pa ko se tu s kim prvi put video, na tom mitingu bliss jeeee-ovaca?????

mogu da vas zamislim  bliss jeeee

Društvo malo,ali odabrano,sve brojači do brojača i Moovci do Moovaca...dakle jedan PŠ sabor,nas "neshvaćenih." bliss jeeee
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

bliss jeeee bliss jeeee 0102_laugh немој да ме одајеш сад да сам целу криглу попила ...

Море,ти си то помешала, Марти је пио криглу а ја  малог Јелена - биће да је тебе више уватило  :drugarstvo: bliss jeeee bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

0102_laugh .mislise. nesiguran немој да ме одајеш сад да сам целу криглу попила ...

Море,ти си то помешала, Марти је пио криглу а ја  малог Јелена - биће да је тебе више уватило  :drugarstvo: bliss jeeee bliss jeeee

E,sad si me zbunila? bliss jeeee

Šta sam ja pila?Kriglu ili čašku običnu?Pa sa kime sam onda pila šljivku? 0102_laugh bliss jeeee

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ма било је прелепо, сви смо били опуштени максимално и расположени за зезање, стомак ме заболео од смејања  bliss jeeee bliss jeeee 0102_laugh :drugarstvo: bliss jeeee bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Mora da je jako zabavno sedeti u kafani sa Vladanom.Covek je zesca provala!Volim duhovite ljude!

Vlada? :drugarstvo: bliss jeeee bliss jeeee

Ma,Vlada je neverovatan,duhovitost mu je srednje ime  bliss jeeee bliss jeeee

Mnogo dobro što mi je i komšija,pa se smejem bez prestanka.Vlada je LJUDINA! 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Šta sam ja pila?Kriglu ili čašku običnu?Pa sa kime sam onda pila šljivku? bliss jeeee bliss jeeee

(ћути,бе,не офири се, што би рекли неки  bliss jeeee)   :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

pijanac.jpg

Anastasija!!!

ccccccccccc........

:drugarstvo:

bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

Nemoj,Emili da me odaješ,nije baš za pohvalu  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Šta sam ja pila?Kriglu ili čašku običnu?Pa sa kime sam onda pila šljivku? bliss jeeee bliss jeeee

(ћути,бе,не офири се, што би рекли неки  bliss jeeee)   :drugarstvo:

Neću više,ali nemoj ni ti da pričaš za ono 0102_laugh

Kad dođe Mari i Vlada,ondaK .mislise. 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...