emilija Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 e-vo--mi-ga-ra-le tacno u pola deset kad ja idem zna se....... bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Магдалена, ређе пишеш у последње време. Зар ? Нисам приметила Ја сам приметио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 hehe, al' ste radosni, zarazno bre, evo mi osmeh 4 metra bila sam i ja na picu ali sa uobicajenim drugaricama koje mi prijaju, nishta novo a uvek ponesto novo bliss jeeee je li cure, pa ko se tu s kim prvi put video, na tom mitingu bliss jeeee-ovaca????? mogu da vas zamislim bliss jeeee Društvo malo,ali odabrano,sve brojači do brojača i Moovci do Moovaca...dakle jedan PŠ sabor,nas "neshvaćenih." bliss jeeee “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 bliss jeeee bliss jeeee 0102_laugh немој да ме одајеш сад да сам целу криглу попила ... Море,ти си то помешала, Марти је пио криглу а ја малог Јелена - биће да је тебе више уватило bliss jeeee bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Mora da je jako zabavno sedeti u kafani sa Vladanom.Covek je zesca provala!Volim duhovite ljude! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Anastasija!!! ccccccccccc........ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 0102_laugh .mislise. nesiguran немој да ме одајеш сад да сам целу криглу попила ... Море,ти си то помешала, Марти је пио криглу а ја малог Јелена - биће да је тебе више уватило bliss jeeee bliss jeeee E,sad si me zbunila? bliss jeeeeŠta sam ja pila?Kriglu ili čašku običnu?Pa sa kime sam onda pila šljivku? 0102_laugh bliss jeeee “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ма било је прелепо, сви смо били опуштени максимално и расположени за зезање, стомак ме заболео од смејања bliss jeeee bliss jeeee 0102_laugh bliss jeeee bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Leleeee,poludeste načisto...Magdooooooo,kolezinice...Dobro veče svima bliss jeeee bliss jeeee Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 e-vo--mi-ga-ra-le tacno u pola deset kad ja idem zna se....... bliss jeeee О, Емилија... Колико напред или назад иде сат у Белгији у односу на нас? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Mora da je jako zabavno sedeti u kafani sa Vladanom.Covek je zesca provala!Volim duhovite ljude! Vlada? bliss jeeee bliss jeeeeMa,Vlada je neverovatan,duhovitost mu je srednje ime bliss jeeee bliss jeeee Mnogo dobro što mi je i komšija,pa se smejem bez prestanka.Vlada je LJUDINA! 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 E,sad si me zbunila? bliss jeeee Šta sam ja pila?Kriglu ili čašku običnu?Pa sa kime sam onda pila šljivku? bliss jeeee bliss jeeee (ћути,бе,не офири се, што би рекли неки bliss jeeee) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Anastasija!!! ccccccccccc........ bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeeeNemoj,Emili da me odaješ,nije baš za pohvalu bliss jeeee “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Leleeee,poludeste načisto...Magdooooooo,kolezinice...Dobro veče svima bliss jeeee bliss jeeee Штета што ниси била са нама bliss jeeee bliss jeeee 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 E,sad si me zbunila? bliss jeeee Šta sam ja pila?Kriglu ili čašku običnu?Pa sa kime sam onda pila šljivku? bliss jeeee bliss jeeee (ћути,бе,не офири се, што би рекли неки bliss jeeee) Neću više,ali nemoj ni ti da pričaš za ono 0102_laughKad dođe Mari i Vlada,ondaK .mislise. 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука