Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Leleeee,poludeste načisto...Magdooooooo,kolezinice...Dobro veče svima bliss jeeee bliss jeeee Dido,Lido...tu si i ti. bliss jeeeeEh da si i ti danas bila jaoooooooo bliss jeeee “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 bliss jeeee bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Dobro vece,Dido!Hoces li kafu? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Leleeee,poludeste načisto...Magdooooooo,kolezinice...Dobro veče svima :drugarstvo: Штета што ниси била са нама :drugarstvo: More bolje...mislim da bi svi iz kafane pravo kod mene kući avionEm... 0102_laugh 0102_laugh Jao Izi turi jednu,al jaaaakuuu da se otreznim,ovi me napiše skroz 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Eto Dida i ja sve propustili... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ми делујемо и на даљину, Дидо - испарења су спора, али достижна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ми делујемо и на даљину, Дидо - испарења су спора, али достижна Nemoj da duvaš previše dok udaraš o sokoćalo...znaće odma koliko smo,a bolje da ćutimo.Magdo znači dok kuckaš,zadrži dah...ja tako radim “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Nemoj da duvaš previše dok udaraš o sokoćalo...znaće odma koliko smo,a bolje da ćutimo.Magdo znači dok kuckaš,zadrži dah...ja tako radim Не можЕМ да се контро...кро...онтро...контролишем - фуууууууууууууууууу !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Eto Dida i ja sve propustili... Nadohnadi ćemo...Magda i ja možemo i kada ti dođeš po kriglu “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Izvoli,Dido! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 e-vo--mi-ga-ra-le tacno u pola deset kad ja idem zna se....... О, Емилија... Колико напред или назад иде сат у Белгији у односу на нас? ---------------------------------------------------------------------------------------- uh, dobro bi bilo da mogu da kazem da je ovde vec 15 do 12 ali nije, isto je, nego ja i moja uobrocenost, znash vec..... :drugarstvo: dragi gledaoci udarac u gong oznacio je 21h 48 '.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Nemoj da duvaš previše dok udaraš o sokoćalo...znaće odma koliko smo,a bolje da ćutimo.Magdo znači dok kuckaš,zadrži dah...ja tako radim Не можЕМ да се контро...кро...онтро...контролишем - фуууууууууууууууууу !!! Auuuuuuuuuu Ček da kažem društvu kod mene da se odmakne...a meni kažu da mogu da prepijem,c,c,c...Samo da Marti ne objavi one slike,posle pivnice.Moramo da ga sprečimo “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 neshto mi svi zaplicu veceras, hmmmmmmmmmm........ sad cu da formiram disciplinsku komisiju..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ej,Glori,kad im se pridružimo,će počnu da padaju sa stolica,ne se sekiraj... Ej,ja osetih neki mi dim iz tastature ide,a ono...ccc... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Обавезно, па то су главни докази Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука