Jump to content

Ћаскање уз кафу код кафе ЖРУ куварице

Оцени ову тему

Препоручена порука

Leleeee,poludeste načisto...Magdooooooo,kolezinice...Dobro veče svima :drugarstvo: bliss jeeee bliss jeeee

Dido,Lido...tu si i ti. bliss jeeee

Eh da si i ti danas bila jaoooooooo  bliss jeeee

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Leleeee,poludeste načisto...Magdooooooo,kolezinice...Dobro veče svima :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo:

Штета што ниси била са нама  :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo:

More bolje...mislim da bi svi iz kafane pravo kod mene kući avionEm... 0102_laugh 0102_laugh

Jao Izi turi jednu,al jaaaakuuu da se otreznim,ovi me napiše skroz 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ми делујемо и на даљину, Дидо  :drugarstvo: - испарења су спора, али достижна  :drugarstvo:

Nemoj da duvaš previše dok udaraš o sokoćalo...znaće odma koliko smo,a bolje da ćutimo.Magdo znači dok kuckaš,zadrži dah...ja tako radim  :drugarstvo:
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Nemoj da duvaš previše dok udaraš o sokoćalo...znaće odma koliko smo,a bolje da ćutimo.Magdo znači dok kuckaš,zadrži dah...ja tako radim  :drugarstvo:

Не можЕМ да се контро...кро...онтро...контролишем - фуууууууууууууууууу !!!  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Eto Dida i ja sve propustili...  :drugarstvo:

Nadohnadi ćemo...Magda i ja možemo i kada ti dođeš po kriglu  :drugarstvo:
Подели на овим сајтовима

e-vo--mi-ga-ra-le  :drugarstvo:

tacno u pola deset kad ja idem zna se....... :drugarstvo:

О, Емилија...

Колико напред или назад иде сат у Белгији у односу на нас?

----------------------------------------------------------------------------------------

uh, dobro bi bilo da mogu da kazem da je ovde vec 15 do 12 ali nije, isto je, nego ja i moja uobrocenost, znash vec..... :drugarstvo: :drugarstvo:

dragi gledaoci udarac u gong oznacio je 21h 48 '....

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Не можЕМ да се контро...кро...онтро...контролишем - фуууууууууууууууууу !!!  :drugarstvo:

Auuuuuuuuuu   :drugarstvo:

Ček da kažem društvu kod mene da se odmakne...a meni kažu da mogu da prepijem,c,c,c...Samo da Marti ne objavi one slike,posle pivnice.Moramo da ga sprečimo  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...