Jump to content

Ћаскање уз кафу код кафе ЖРУ куварице

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ниси једина и ја волим кафу,пуно.Сад се трудим да чешће пијем чај,али овако лепу кафу нећу да одбијем,никако. :cheesy: prstgore

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Бог Помога.Видим да си се одјавила а ја вероватно касно видела твоје питање.Па ево,пијем чај читам теме ,мало бројим,а и пијем овде ову лепу кафу што си понудила :)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

I ja malo odmaram uz komp.Ovih dana smo krecili kuhinju i trpezariju.Ja sam danas cistila svoju sobu.Poprilicno sam umorna.

• Свиђа ми се 1

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Ево и мене.Ја кречила летос цео стан и укочила се,ишијас.Аууу што је незгодан,нисам могла да мрднем,па инекције(којима је Волга претила ако нисмо добри :)).Мировао после тога и сад га поново осећам у левој нози.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Injekcije cu dati onim momcima sto nas teraju iz bangin. sFun_bat

i mi smo krecili...Ostala jos soba,pa sve sad cemo,sad cemo...i tako...oduzi se.

Ма сам нас Меда"провоцира".Тако њему инекција.Мартија нема заузет око постављања на теми.
Подели на овим сајтовима

Mi smo letos krecili moju sobu i postavljali laminat.I ja sam jos neke stvari preuredila.Sad mi je soba prelepa.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...