мирођија Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Народе, желим вам лаку ноћ и да вас Бог чува. Одох, сутра раним. 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Laku noc,Mirodjija! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Pajko,pa ja nista specijalno.Ucim.Resila sam da skrcam jos ta tri ispita i da budem diplomirana.Ja dugo nisam bila na forumu.Pa,resih da se malo vratim.Zbog nekih divnih ljudi.Хвала Богу што си нам се вратила. Волео бих да се још неко врати али ти си ми била фав. но. 1А ја сам са школом завршио мајкл, жена ми исцепала магистарски рад што сам га оставио у натказне тако да ћу да завршим неки додатни курс за ново занимање srecan. Одох из дечје собе да ме не би избацивали на силу. Лака вам ноћ 1000000001010 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Laku noc,Pajko! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Помаже Бог о Иване! Пијеш ли ти кафу тренутно? БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Kuc, kuc ....ja sam za jednu gorču ....ako može ......uf.uff... prstgore bendoff 319.gif na vratima mi zvone maloprije jeh.svjedoci Toliko su drski u svom nametanju da ne možete ostati mirni.Ne odlaze dok ih bukvalno ne otjerate.(Da mi bar pas nije bio vezan pa da ih pojuri) dada "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Kuc, kuc ....ja sam za jednu gorču ....ako može ......uf.uff... 0102_laugh 0102_laugh na vratima mi zvone maloprije jeh.svjedoci :pravila: Toliko su drski u svom nametanju da ne možete ostati mirni.Ne odlaze dok ih bukvalno ne otjerate.(Da mi bar pas nije bio vezan pa da ih pojuri) 0102_laugh "Samo nas ljubav može spasiti!" 0203_cool БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Пајко, мамице, ја волим највише овакву кафицу са ратлуком, пеидружите се мало... Ово је оно када има доста кафе и полако се испија из филџана са ратлук и вода... Иначе кад ми донесу кафу без ратлука, без везе... :pravila: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Пајко, мамице, ја волим највише овакву кафицу са ратлуком, пеидружите се мало... Ово је оно када има доста кафе и полако се испија из филџана са ратлук и вода... Иначе кад ми донесу кафу без ратлука, без везе... :pravila: Ma super, ka' u Istambulu. U Republici Srpskoj bi te izbacili iz restorana kada bi to naručila.Moja žena umalo da nadrlja. Sreća što sam ja naručio OBIČNU KAFU. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Пајко, мамице, ја волим највише овакву кафицу са ратлуком, пеидружите се мало... Ово је оно када има доста кафе и полако се испија из филџана са ратлук и вода... Иначе кад ми донесу кафу без ратлука, без везе... :pravila: Ma super, ka' u Istambulu. U Republici Srpskoj bi te izbacili iz restorana kada bi to naručila.Moja žena umalo da nadrlja. Sreća što sam ja naručio OBIČNU KAFU. Зашто Пајко? Зар у Српској не пију више овакву кафу.Добро је да знам човече.Мора да питам Милеву шта ми она препоруча? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Зашто Пајко? Зар у Српској не пију више овакву кафу.Добро је да знам човече.Мора да питам Милеву шта ми она препоруча? Moraš da kažeš ovako: "Molim Vas običnu kafu (sa ili) bez šećera" (nema pominjanja ratluka, turske itd) :pravila: БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Е, животе горак ли си...без ратлука... :pravila: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Pomaze Bog!Ja upravo pijem kafu.Hoce li neko da mi se pridruzi? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука